ergobag skoletasker til de mindste skolebørn

ergobag prime er den prisvindende skoletaske i special edition, som vokser med barnet fra 100 cm til 150 cm. Kapacitet 20 L. Gymnastikposen kan sættes fast i begge sider af tasken. ergobag prime skoletaskerne er udviklet med samme ergonomi som vandrerygsække, hvor hoften bærer taskens vægt. Vægten er således flyttet fra skuldre til hofter. Alle ergobag skoletasker kan justeres individuelt, derfor sidder tasken helt perfekt på barnets ryg. ergobag prime har gennemtænkte detaljer fra top til tå med rummelige lommer til bøger, drikkeflaske, madkasse og småting. ergobag har lavet penalhus og gymnastikpose med samme flotte motiver. Taskerne er fremstillet af 100% genanvendelige PET-materialer. Der går 18 genanvendte PET-flasker til en ergobag prime skoletaske. ergobag prime skoletaskerne er både vand og smudsafvisende, så du kan trygt sende dit barn afsted i al slags vind og vejr uden frygt for, at taskens indhold bliver vådt og ødelagt. Se hele sortimentet fra ergobag her!

Skoletaske 0.-2. klasse

I Bog & idé har vi diverse skoleting til dit barn, som skal til at begynde i skole. I kan derfor nemt blive klar til skolestart efter et besøg hos os. Vores personale vejleder jer gerne i jagten på den bedste skoletaske til 0.-2. klasse, hvor det er vigtigt at tasken er let, nem at betjene, behagelig at have på, samt smart i udseende. Det er populært at vælge rygsække til 0. klasse og opefter. Vi anbefaler at I tester tasken på jeres barn, for at se, om den har den rigtige størrelse til dit barn. Husk at barnet skal bruge skoletasken hver dag, så det betaler sig at købe en taske af god kvalitet fra begyndelsen.

Begynderskoletaske

Vi har et stort udvalg af skoletasker til 0.-2. klasse. Vi har blandt andet tasker fra Beckmann, LEGO, ergobag, Satch og Republic. I kan enten tage ned i jeres lokale butik og spørge efter en begynderskoletaske, eller kigge på vores sortiment her i webshoppen. Børn i denne alder, 6 år, 7 år og 8 år, vil ofte gerne vælge sin egen skoletaske, penalhus og gymnastikpose, så brug endelig tid sammen for at finde den bedste taske til jeres barn. Udover det kan I blandt andet vælge farveblyanter, blyanter, viskelæder og blyantspidser til penalhuset. Det kan både bruges i skolen, samt i fritiden, så I bekymringsfrit kan fylde penalhuset med sjove og nye skriveredskaber. Det skal nemlig være sjovt at være begynder i skole.