Bog & idéSkoleSkoletaskerTinka skoletasker

Tinka skoletasker

4 produkter
4 produkter
Tinka unicorn 22 l m/regnslag
KUNGLSLEVERING
Tinka unicorn 22 l m/regnslagSkoletasker
499,95 DKK
(0)
Tinka unicorn 22 l m/regnslag
Tinka fodbold 22 l m/regnslag
KUNGLSLEVERING
Tinka fodbold 22 l m/regnslagSkoletasker
499,95 DKK
(0)
Tinka fodbold 22 l m/regnslag
Tinka pegasus 22 l m/ regnslag
KUNGLSLEVERING
Tinka pegasus 22 l m/ regnslagSkoletasker
499,95 DKK
(0)
Tinka pegasus 22 l m/ regnslag
Tinka drage 22 l m/regnslag
KUNGLSLEVERING
Tinka drage 22 l m/regnslagSkoletasker
499,95 DKK
(0)
Tinka drage 22 l m/regnslag

Tinka skoletasker

Skoletasker fra Tinka kommer i flere forskellige varianter. Er dit barn eventyrentusiast og til pangfarver, har Tinka skoletasker i lilla og lyserød med flotte enhjørninge og regnbue motiver. Hvis barnet er større tilhænger af mere afdæmpede farver med større fokus på motiv, kan I vælge mellem en mørkeblå og en sort skoletaske med fine fodbold og gaming motiver. Og så er der naturligvis skoletasker med mere afdæmpede farver.

En rummelig og ergonomisk korrekt skoletaske

Den overfyldte skoletaske, med bøger og papir, som sejler og forsvinder i rod, er et velkendt problem. Det anbefales af Forbrugerrådet Tænk, at skoletasker til børn ikke pålægger dem mere vægt end 15% af deres egen kropsvægt. Mellem bøger, madkasse og vandflaske skal der i realiteten slet ikke så meget til før dit barns skoletaske bliver tungere end er sundt for barnet. Tinka skoletasker har et rummeligt design, som giver dig en rygsæk med 22l og små lommer til opdeling af tunge og mindre genstande. Det giver en god størrelse med plads til nødvendighederne, men som ikke lægger op til overvægt. Skoletaskens tunge indhold, så som bøger, kan lægges i lommen ind mod ryggen – for dermed at opnå optimal vægtfordeling og støtte. Herudover er Tinka skoletasker indrettet med polstring i ryggen og skulderselerne, for at mindske trykket. Skoletaskerne har desuden både mavebælte og brystrem, som hjælper ved at flytte noget af vægten væk fra skuldrene.

Tinka er et sikkert valg

Der stilles mange krav til en skoletaske til børn – og det er med god grund, for de skal kunne holde til lidt af hvert. En skoletaske fra Tinka er et sikkert valg. Tinkas skoletasker har en vandtæt og reflekterende bund, og der medfølger et reflekterende regnslag. Regnslaget og den vandvætte bund sørger for at holde skoletaskens ofte dyrebare indhold beskyttet mod regn såvel som slud. På samme tid er det reflekterende materiale med til at øge barnets synlighed når vejret er gråt og uklart. Tinkas skoletasker er udstyret med masser af reflekser, som er spredt ud på skoletaskens stropper, seler, top og bund, for at maksimere synlighed fra alle vinkler.

En god skoletaske til en fair pris

En af tankerne bag Tinka er, at kombinationen af sjovt og trendy design og funktionalitet ikke behøver ske på bekostning af en kundevenlig pris. Tinka er ny på det danske marked, men har næsten 20 års erfaring med i rygsækken fra Norge. Tinka modellen Cool School scorede 8/10 i en test af skoletasker udført af Skolehuset.no, som lagde særligt vægt på, at du får rigtig meget for pengene, samt skoletaskens ergonomi.

Køb skoletaske fra Tinka hvis du vil have god værdi for pengene.