Bog & idéSkoleSkoletaskerTinka skoletasker

Tinka skoletasker

Skolestart

Skolestart med Tinka

Tinka skoletasker er designet med øje for komfort, trafiksikkerhed og kvalitet til en rimelig pris. Tinka har gjort det til deres fornemmeste opgaver at sørge for, at du ikke behøver gå på kompromis med hverken brugbarhed eller pænt design.

Tinka skoletasker

Tinka drage 22 l m/regnslag
TILBUDKUN KLIK & HENT
PRISMATCH
Tinka drage 22 l m/regnslagSkoletasker
399,96 DKK499,95 DKK
(0)
Tinka drage 22 l m/regnslag
Tinka Pegasus turkis 22 l m/regnslag
TILBUDKUN KLIK & HENT
PRISMATCH
Tinka Pegasus turkis 22 l m/regnslagSkoletasker
399,96 DKK499,95 DKK
(0)
Tinka Pegasus turkis 22 l m/regnslag

Skoletasker

Se alle skoletasker

Prismatch på skoletasker

Bog & idé garanterer den bedste pris, når du køber en skoletaske. Vi matcher nemlig prisen, hvis du skulle finde skoletasken billigere et andet sted.

Betingelser og vilkår
Skoletaskeguide

Vælg den rette skoletaske

Første skoledag er en rigtig stor dag for både børn og forældre. I Bog & idé glæder vi os til at kunne hjælpe familierne med at finde frem til den helt rigtige taske, der passer til børnenes fysik og praktiske behov i hverdagen, men også har et design, som får smilet frem i børnenes øjne. Vi giver dig gode råd til at finde den rette skoletaske til dit barn.

Skoletaskeguide
Skolestart 2023

Sådan giver du dit barn en god skolestart

Er dit barn snart klar til at starte i skole? Vi har lavet en guide, hvor vi giver dig tips og gode råd til, hvordan du kan forberede barnet bedst muligt på det nye skridt i livet, så de kan trives og tage i mod alt det nye i skolelivet.

Find guiden her
Ergonomiske skoletasker

Ergonomiske skoletasker

En ergonomisk skoletaske er designet til at skåne barnets ryg og dermed mindske risikoen for rygproblemer senere i livet. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet hele udvalget af ergonomiske skoletasker, der vil hjælpe dit barn med at bære sine skolebøger og -udstyr på en sund og behagelig måde.

Find dem her
Tjekliste

Tjekliste til en god skolestart

Hos Bog & idé ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, og derfor har vi udarbejdet denne liste over alle de ting, som barnet har brug for til en god og succesfuld start i skolen.

Find tjeklisten her

Tilbehør til skolestarten

Dagbøger og blyanter i flotte farver og motiver
Dagbog Tinka plys bamse
Dagbog Tinka plys bamseBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys bamse
Dagbog Tinka plys unicorn
Dagbog Tinka plys unicornBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys unicorn
Dagbog Tinka plys
Dagbog Tinka plys kaninBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys kanin
Dagbog Tinka plys
Dagbog Tinka plys bamseBørneartikler div.
129,95 DKK
(0)
Dagbog Tinka plys bamse
Blyant Unicorn m/pom pom
MM2FOR40
Blyant Unicorn m/pom pomEngangs skriveartikler
24,95 DKK
(0)
Blyant Unicorn m/pom pom

Skolestart efter klassetrin

Førskole

Børnehave

Find alt til børnehavetiden her

Se mere
prismatch begynder

Begynder

Find skoletasker og tilbehør til 0.-1. klassetrin

Se mere
prismatch Indskolingen

Indskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 2.-4. klassetrin

Se mere
prismatch Mellemtrin

Mellemtrin

Find skoletasker og tilbehør til 5.-6. klassetrin

Se mere
Udskolingen

Udskolingen

Find skoletasker og tilbehør til 7.-9. klassetrin

Se mere

Tinka skoletasker

Tinka skoletasker er designet med øje for komfort, trafiksikkerhed og kvalitet til en rimelig pris. Tinka har gjort det til deres fornemmeste opgaver at sørge for, at du ikke behøver gå på kompromis med hverken brugbarhed eller pænt design, når det kommer til skoletasken. Skoletaskerne fra Tinka er rummelige og har flere lommer, så dit barn kan få plads til både penalhus og drikkedunk, uden at tasken bliver for klodset og ubalanceret.

Hos Tinka ligger det primære fokus på god ergonomi, høj funktionalitet og smukt design. Tinka begyndte i Norge i 2003 og henvender sig primært til børn og unge med talrige skoleartikler og gavekoncepter. Tinka er af nordisk design og producerer blandt andet skoletasker, penalhuse, madkasser og fine nøgleringe – såvel funktionelt skolegrej som sjove accessories.

Få en god skolestart med Tinka

Hos Bog & idé kan du hurtigt blive skoleklar med Tinkas skoleartikler. Her finder du et bredt udvalg af flotte og seje skoletasker, fine matchende penalhuse og et væld af forskellige drikkedunke. Tinka skoletasker, penalhuse og drikkedunke kommer i flere forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag.

Tinka har både skoletasker til drenge og til piger. Tinka skoletasker kommer i alle regnbuens farver, så uanset om du er til iøjefaldende og farverige skoletasker eller blot foretrækker en simpel sort skoletaske, er der noget for enhver smag.

Ergonomisk skoletaske fra Tinka

Tinka skoletasker er designet til at tilgodese dit barns ergonomiske behov. Skoletaskens ryg og skulderseler er behageligt polstrede. En skoletaske til børn må helst ikke blive for tung – og der skal ikke meget mere end et par kilo til, før vægten kan blive et problem. Polstring i skolerygsække til børn er med til at afhjælpe problemet og gør rygsækken mere behagelig for dit barn. Derudover har skoletasken både mavebælte og brystrem samt justérbare stropper. Det er med til at give dit barn nødvendig støtte, så skoletaskens tyngde kan blive bedre fordelt og ikke udelukkende sidder i skuldrene og ryggen.

Føl dig sikker i trafikken med Tinka

Trafiksikkerheden er vigtigt. Rådet For Sikker Trafik anbefaler, at du træner dit barn i at begå sig sikkert i trafikken og gør dig selv til et godt eksempel. Derudover er det en god idé at øve skolevejen – og naturligvis vælge en skolevej, som mindsker kontakten med trafik og behovet for at krydse trafikerede veje.

Før eller senere kommer dit barn til at gå ud i trafikken uden dit opsyn. Hvis du sørger for at forberede dem godt, kan du føle dig mere sikker. Men ud over træning er det vigtigt, at dit barn kan ses af de tungere trafikanter. Det drejer sig selvfølgelig mest om vintermånederne og de mørke timer af døgnet, men vejret kan også have en stor indflydelse på dit barns synlighed. For at øge dit barns trafiksikkerhed er skoletasker fra Tinka designet med intet mindre end 13 separate 3M reflekser. Reflekserne finder du blandt andet for enden af stropperne, på den måde kan reflekserne nemmere bevæge sig rundt og gøre dit barn bemærket. Dertil kommer større reflekser på skoletaskens top, bund og seler. På den måde hjælper Tinkas skoletaske med at gøre dit barn mere synligt fra flere forskellige vinkler.

Når vejret er vådt, har dit barn mulighed for at beskytte tasken med det medfølgende regnslag. Skoletaskens regnslag er lavet af et reflekterende materiale, så dit barns synlighed ikke hæmmes af vejret.