Udskoling

Når et barn i udskolingsalderen vælger skoletaske, bliver det ofte i et mere diskret design end tidligere. Det spraglede mønster eller motiv er skiftet ud med en mere klassisk facon og farve. Skoletasken i de sidste år af skoletiden skal dog stadig kunne rumme en masse bøger, elektronik og ikke mindst en stor madpakke. Rygsække fra JEVA, ergobag og Satch er gode bud på skoletasker til 7. 8. og 9. klasse. Der findes penalhuse og poser til idrætstøjet i matchende design til alle modeller.

Tasker til udskolingen

Find den rette taske til dit store barn i udskolingen

Skoletaske til børn fra Satch

Skoletasken kan justeres til enhver højde mellem 140 cm og 180 cm.

Lommeregnere

Skal du have hjælp til at regne den ud?

Skoletasker til 7. 8. og 9. klasse

Udskoling - Sidste trin i folkeskolesystemet. Mange ting har ændret sig fra første skoledag i børnehaveklassen - viden er blevet suget ind, ny kendskab er blevet skabt, og den enkelte har udviklet sig på mange forskellige områder. Dette klassetrin kan også markere tid til nye skoleting. I denne alder vælger mange unge en mere diskrete skoletasker end før, f.eks. ensfarvede eller med lidt mere afdæmpede motiver. Denne alder har også ofte stærke meninger om tasken: Den skal være flot og afspejle den unge skoleelevs personlige udtryk. For at kunne imødese de flestes krav om skoletaske har vi hos Bog & idé et bredt udvalg af skoletasker til 7. 8. og 9. klasse. En rygsæk er et godt bud til udskolingen, da den både ser smart ud og er praktisk i funktion. Det er samtidig vigtigt, at der er god plads i tasken, da børnene skal have mange flere ting med i skole, når de kommer op i de større klasser.

Der er mange ting, man skal have med til skolen når man er i 7. klasse, 8. klasse og 9. klasse. Derfor er det godt, at skoletasken kan rumme en tablet eller bærbar computer, adskillige bøger, skriveredskaber, penalhus, geometritrekant, passer og andre nødvendige ting til undervisningen. Teenagere er ofte sultne, og har brug for en ekstra stor madpakke for at kunne dække sit energibehov. Det er derfor godt at tænke på, at der er plads til madpakken og en drikkeflaske i tasken. Mange går også til sport, spiller på instrumenter eller har andre hobbyer efter skoletid, og dermed kan det være nødvendigt med ekstra udstyr. Det kan f.eks. være sportstøj, noder, farveblyanter eller en ekstra madpakke. Det er godt at have det i overvejelserne, når man vælger den bedste taske til udskolingen. 

Skoletilbehør til udskolingen

Det kan også godt være at I skal til at udskifte andet skoleudstyr. Muligvis skal penalhuset opdateres efter det nye behov. Der har vi penalhuse i mange former og farver: ovale, firkantede, flade, velour, grå, sort, blå, bordeaux, camouflage og så videre. Det kan også være nødvendigt med en notesbog, da der er mange ting at holde styr på, og der kan man også notere sine tanker ned når de flyver rundt. Der er derfor mange ting man kan have med sig til udskolingen for at gøre sin hverdag lidt nemmere.

Måske ønsker den unge skoleelev at skoletasken er i et mere afdæmpet udtryk hvorimod tilbehøret er fuld af farver, spræl og motiver. Det kan være at penalhuset skal have et blot motiv, eller at kladdehæftet eller notesbogen skal være i en flot farve, som gør at den skiller sig lidt ud. Eleverne i 7. 8. og 9. klasse kan sætte et mere personligt præg på tingene og gøre dem til deres eget.