Rygsæk til børn

skolepige ny taske

I Bog & idé har vi et stort udvalg af rygsække til børn. En god rygsæk er en uundværlig kompagnon til blandt andet børnehave, skole, fritid og når man skal på ferie. Der kan man nemt opbevare de ting som man skal have med på sin vej, om det er bøger, legetøj, madpakke, drikkedunk, skiftetøj, bærbar computer, tablet eller noget helt andet. En rygsæk er et populært valg som skoletaske til børn i alle aldre. 

 

Rygsække til 2.-5. klasse

Mangler jeres barn en rygsæk til skole? Se vores udvalg her

Rygsæk til børn

Der er mange ting man skal tage hensyn til, når man vælger rygsæk til børn. Tasken, med indhold, må helst ikke veje mere end 15% af barnets vægt. Tasken skal heller ikke være bredere eller længere end barnets ryg. Det er ligeledes vigtigt at skole tasken er behagelig, at den er nem at tage af og på, samt nem at lukke og åbne. For nærmere anbefaling af skoletaske som passer til dit barn, kan I kontakte vores personale, som med glæde vejleder jer frem til den bedste rygsæk for jer.

 

Det er ikke nok bare at tænke på taskens størrelse og vægt når en børnerygsæk skal vælges. Den skal også være smart og flot i udseende og praktisk i funktion. Børn har forskellige præferencer for sin rygsæks udseende. Heldigvis har vi hos Bog & idé utrolig mange forskellige farver, mønstre og motiver som I kan vælge imellem, så alle kan finde en taske som opfylder jeres krav. Vi har både rygsække som er ensfarvede og andre som er mere farverige. Vi har blandt andet tasker i blå, grøn, lyserød, lilla, sort, hvid og grå farver.

 

I Bog & idé har vi rygsække med ergonomisk rygstøtte fra mange kendte og populære mærker. Vi har børnerygsække fra blandet andet LEGO, ergobag, SATCH og Republic. Disse mærker er kendte for blandt andet kvalitet og god holdbarhed. Rygsækkene kan med fordel både bruges i hverdagen og når man skal ud at rejse. De polstrede skulderstropper på taskerne bidrager til at tasken sidder godt på ryggen og skåner kroppen.

 

Hos os finder du den rygsæk som passer til dit barns behov og ønsker. Husk bare at tage hensyn til barnets højde og vægt, og at vurdere hvor meget plads tasken skal have. Hvad skal rygsækken kunne rumme? Tilbyd endelig jeres barn at være med til at vælge sin skoletaske. På den måde er I sikre på at I finder den taske som har den rigtige farve, mønster, tryk eller billede. I kan også med stor fordel måle eller prøve rygsækken på jeres barn, for at se om tasken har det rigtige pasform.

 

For at gøre arbejdet lidt mere bekvemt har vi opdelt vores ryksække til børn i tre grupper som I kan se her på siden.

 

  • Den første gruppe indeholder rygsække til børnehavebørn. 
    Der kan man blandt andet finde børnehavetasker fra LEGO NINJAGO, LEGO CITY og LEGO FRIENDS. I denne gruppe kan man finde tasker som er henholdsvis 8 liter, 10 liter og 16,5 liter.
  • Den næste gruppe indeholder rygsække til 2. - 5. klasse (indskoling og mellemtrin, 8 - 12 år).
    Mange af taskerne i denne gruppe har plads til en laptop / tablet.
  • Den tredje kategori har rygsække til unge (mellemtrin og udskoling, 6. klasse og opefter, 12 år). 
    Her kan du finde tasker som er 23 liter, og har plads til en pc eller tablet.

 

Denne opdeling kan bruges vejledende, hvor det vigtigste er at skoletasken passer til dit barns højde og vægt.

 

Taskerne i Bog & idé fås til meget attraktive priser, så du kan købe en kvalitets rygsæk til billige penge. Vi har også løbende tilbud på rygsække til børn, hvor man kan gøre et ekstra godt køb. I kan enten besøge den Bog & idé butik som er tættest på jer, eller se hele vores sortiment i vores webshop. Husk at vi har 365 dages landsdækkende bytteservice.