Bøger efter klassetrin

Læsetræning er meget vigtigt, for er man en god læser, bliver man nemlig bedre til alle de andre fag og det bliver sjovere at gå i skole. Under hvert klassetrin har vi gemt en masse gode læsebøger, som svarer til alder og klasse. Vi vil gerne inspirere dig og dit barn og hjælpe med udvælgelsen af nye læsebøger, som dit barn selv kan læse. Vi har også lavet en guide til Lettal og Lixtal, som du måske kan få gavn af. 
Børn bør læse hver eneste dag og ikke kun i skolen. I dag er børnenes fritid fyldt med elektronik og sport og derfor kan det være svært at finde tid og begejstring for bøger. Måske kan vi hjælpe dig med at vække dit barns læseglæde. Vi har månedens læseoplevelse for børn og månedens læseoplevelse for unge. Du kan også finde en læselog, hvor I kan notere antal læste sider. 

Tegn med Lakse

Lakserytternes nye tegnebog ’TEGN MED LAKSE’ indeholder 50 opfindsomme tegneopgaver, som sætter gang i fantasien og udfordrer dig til at tegne skørt, hurtigt, klamt og mærkeligt! Her kan du få gode råd til at tegne og blive mere kreativ. Her fortæller Lakserytteren selv om øvelserne og hvordan du kan få mange timer til at gå ved at bruge din fantasi. Find bogen lige her!

Lakse er god til at komme med sjove ideer til forskellige figurere eller dyr, du kan tegne. Han prøver her at holde sig vågen, imens han vil tegne alle opgaverne i bogen på en dag! Som du kan se, kan det være lidt udfordrende, når man også skal spise og drikke på samme tid.