Bog & idéSpil Escape spil

Escape spil

Escape puslespil

Escape Room-tendensen begejstrer spillere over hele verden. Dette princip er grundlaget for en helt ny variant af puslespillet: Escape puslespillet. Når brikkerne er lagt, skal du bruge din fantasi.
Puslespil Ravensburger 368 brikker
Puslespil Escape The laboratory 368 brikkerPuslespil
149,95 DKK
(0)
Puslespil Escape The laboratory 368 brikker
ESCAPE puslespil 759 brikker
Puslespil 759 brikker the observatoryPuslespil
149,95 DKK
(2)
Puslespil 759 brikker the observatory
Escape Room Puzzle Adventures
KUN I BUTIK
Escape Room Puzzle AdventuresBrætspil
179,95 DKK
(0)
Escape Room Puzzle Adventures

Escape room spil 

Søg efter ledetråde, koder, gåder og (dele af) løsninger, der skal stykkes sammen. I skal arbejde sammen som et hold. 
UNLOCK
UnlockBrætspil
279,95 DKK
(0)
Unlock
Quest Hunters Dr. Moon
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Quest Hunters Dr. MoonBrætspil
209,97 DKK299,95 DKK
(0)
Quest Hunters Dr. Moon
Escape Room
Escape roomBrætspil
379,95 DKK
(0)
Escape room

EXIT 

Kan I løse gåderne og slippe ud, før det er for sent? 
EXIT DET HEMMELIGE LABORATORIUM
Exit det hemmelige laboratoriumBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit det hemmelige laboratorium
EXIT DEN FORLADTE HYTTE
Exit den forladte hytteBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den forladte hytte
EXIT FARAOS GRAVKAMMER
Exit faraos gravkammerBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit faraos gravkammer
EXIT DEN SUNKNE SKAT
Exit den sunkne skatBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den sunkne skat
EXIT DØDEN PÅ ORIENTEKSPRESSEN
Exit døden på orientekspressenBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit døden på orientekspressen
EXIT Den Glemte Ø
Exit den glemte øBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den glemte ø
EXIT Den Gådefulde Villa
Exit den gådefulde villaBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit den gådefulde villa
EXIT Det Forbudte Slot
Exit det forbudte slotBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit det forbudte slot
EXIT Spøgelseshuset
Exit spøgelseshusetBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit spøgelseshuset
Exit Det mystiske museum
KUN I BUTIK
Exit Det mystiske museumBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit Det mystiske museum
Exit  Den fortyllede skov
KUN I BUTIK
Exit Den fortyllede skovBrætspil
149,95 DKK
(0)
Exit Den fortyllede skov

Slip ud i tide

Du slipper kun ud, hvis du kan løse alle gåderne, inden tiden er gået.

Køb det forbudte slot

CATAN

Find alle varianter af det bedstsælgende spil

TOPHITS

Brætspil i verdensklasse til alle aldre >>

Escape spil

Er du vild med Escape spil, hvor du skal finde vej ud, inden tiden løber fra dig? Er du og din familie også helt vilde med underholdningsprogrammet "En vej ud", der kører på TV lige nu? Hvorfor ikke samles om et Escape-spil for at finde ud af, om I er bedre end de kendte til at løse de mange snørklede gåder? Vi har samlet en række Escape-spil, som spilles på forskellige måder og med hver sine karakteristiske mekanismer, så I har rig mulighed for at finde netop jeres favorit om 3, 2, 1….nu!

Er du vild med escape spil, hvor du skal finde vej ud, inden tiden løber fra dig? Er du og din familie også helt vilde med underholdningsprogrammet "En vej ud", der kører på TV lige nu? Hvorfor ikke samles om et af vores danske escape room spil for at finde ud af, om du er bedre end de kendte til at løse de mange snørklede gåder? Vi har samlet en række danske escape room spil, som spilles på forskellige måder og med hver sine karakteristiske mekanismer, så du har rig mulighed for at finde netop din favorit om 3, 2, 1….nu!

Underholdning for familie og venner

Hvis ikke du har fået nok af tv-programmet ”En vej ud” kan du nu sammen med dine nærmeste spille et af vores mange escape room spil på dansk. Udvalget er stort hos Bog & idé.

Glem omverdenen for en stund og fordyb dig sammen med dine venner eller familien i et af vores escape spil. Med forskellige udgangspunkter og ledetråde skal I her samarbejde om at finde de rigtige svar, som leder jer tættere og tættere på den endelige løsning. Kan du bevare det kølige overblik? Husk, at tiden er en afgørende faktor.

Escape room spillene tager forskellige udgangspunkter. Hver gåde adskiller sig ved at have hver sit karakteristiske tema og unikke lokation. Overordnet handler et escape room spil typisk om at søge efter ledetråde, koder og andre gåder inde i et rum, en hytte eller en på øde ø, hvor I på mystisk vis er blevet lukket inde. Spørgsmålene er mange, svarene er få, og det gælder om i samarbejde at nærme jer løsningen med hjælp fra nogle få ledetråde, I finder i takt med, at I nærmer jer løsningen. Men skynd jer, for dette skal ske indenfor en afsat tidsgrænse, som tæller ned alt imens I arbejder sammen om at finde den rigtige løsning.

Samarbejde og adrenalinkick

Forbered dig på, at du og dine medspillere bliver sat på lidt af en prøve, når en ny ledetråd leder dig og de andre deltagere videre ad den gådefulde escape-sti. Med tiden som den afgørende faktor kan du nærmest ikke undgå at mærke pulsen stige. Opgaverne kan ikke løses alene, så escape-spillene er ideelle til at inddrage alle deltagere, da hver persons bidrag er lige nødvendig for at komme frem til de korrekte svar og vinde spillet.

Et escape brætspil er med andre ord garanti for spænding, samarbejde og svedige håndflader.

Escape room spil, exit brætspil eller unlock brætspil?

Hvad er unlock brætspil? Hvad er exit spil? Hvad er et escape puslespil? Kært barn har mange navne, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad de forskellige betegnelser dækker over.

Oprindeligt kommer spilgenren fra computerspilsverdenen, og den store interesse dannede grundlag for, at det første escape room brætspil blev skabt i 2005. De populære spil om at samarbejde for at løse gåden, bryde koden og slippe ud, før tiden rinder ud, har på få år haft markant vokseværk for at følge med efterspørgslen. Der er sidenhen kommet flere underkategorier til, hvor I nu også kan løse et escape room puslespil. Her skal du først lægge puslespillet for derefter at bruge din kreativitet og ledetrådene på puslespillets motiv for til sidst at finde nøglen til at undslippe. Der gemmer sig mange overraskelser på brikkerne, som nogle gange adskiller sig fra det færdige motiv udenpå æsken. Det er en del af spillet. Escape room puslespil findes i flere sværhedsgrader med hver sit tema.

Mod på et ægte escape room?

Sideløbende med med escape room spillene kan escape rooms også prøves i virkeligheden i flere storbyer verden over. Her lukkes du sammen med familie, venner eller kollegaer ind i fysiske rum, hvor der skal løses gåder på tid. Måske har du nu fået mod på at afprøve dine færdigheder, som du har pudset af hjemme rundt om spisebordet.

I Danmark kan escape rooms blandt andet opleves i København og Aarhus. Af europæiske storbyer kan blandt andet nævnes Prag, Paris, Hamborg, Budapest og London.