Bøger om historie

Bøger om historie til de unge

Spændende faktabøger om historie til unge i alderen 13 år +

Bøger om historie

Danmarkshistorie går helt tilbage til den Ældre stenalder 12.000 år før Kristi fødsel, hvor vi havde de første jægere, der jagtede med spyd for føden og frem til nu, hvor vi er teknologisk afhængige og tilgængelige hele tiden. Hvordan er vi kommet fra en helt primitiv levevis til den, som vi kender det i dag? Hvornår startede vikingetiden? Hvordan var det at vokse op i starten af 1900-tallet og hvad med skole? Var man voksen tidligere dengang, end man er det i dag?

De første mennesker i Amerika var indfødte indianere, som vi kender dem. Det var Christoffer Columbus, der var den første, der havde landgang i Amerika, som man har kunne bekræfte og dette skete helt tilbage i slutningen af 1400-tallet. Efter hans opdagelse begyndte man fra europæiske lande at immigrere til Amerika.

Har du et barn der er vildt interesseret i historie, hvad enten det er verdenshistorie generelt eller specifikke lande? Her på siden finder du alt fra menneskets udvikling gennem tiderne, til danmarkshistorie og til verdenshistorie egnet til børn fra 5 år og op. Bøger om historie kan være med til at øge dit historie-glade barns læselyst og viden om de mange spændende historiske begivenheder, vi har været igennem både herhjemme men også verdenen over.

Sigurd fortæller danmarkshistorie Bind 1-2 af Sigurd Barrett er en super god bog at sidde som familie sammen og læse. Sigurd tager dig med på en underholdende rejse igennem 128.000 års danmarkshistorie helt tilbage fra istiden til den nære fremtid. Bogen egner sig godt til børn og voksne i alle aldre, hvor man får et sjovt indblik i Danmarks dannelse. 

Børnenes Verdenshistorie Af Niels Hartmann er en super god bog om hele verdens historie helt tilbage fra Big Bing til i dag. Bogen er bygget op med tidstavler med årstal og vigtige hændelser fra verdenshistorien. Bogen er fyldt med flotte illustrationer, et kort, et leksikon med historiske steder, oversigt over vigtige opfindelser og opdagelser og meget mere. Bogen egner sig godt til børn i alderen 8-12 år og er fortalt på en nem og spændende måde.