Bog & idéSkoleSkriveredskaberBlyantspidsere

Blyantspidsere

12 produkter
12 produkter
Blyantspidser Faber-Castell Fisk
Blyantspidser Faber-Castell fiskBlyantspidsere
34,95 DKK
(1)
Blyantspidser Faber-Castell fisk
Blyantspidser Faber-Castell Sleeve Sort
Blyantspidser Faber-Castell sleeve sortBlyantspidsere
34,95 DKK
(0)
Blyantspidser Faber-Castell sleeve sort
BLYANTSPIDSER RELIEF METAL DOBBELT
Blyantspidser Relief metal dobbeltBlyantspidsere
19,95 DKK
(0)
Blyantspidser Relief metal dobbelt
Blyantspidser Faber-Castell 3 Huller Grå
Blyantspidser Faber-Castell 3 huller gråBlyantspidsere
49,95 DKK
(0)
Blyantspidser Faber-Castell 3 huller grå
BLYANTSPIDSER RELIEF BORD SORT
KUN KLIK & HENT
Blyantspidser bord sort m/svingarmBlyantspidsere
159,95 DKK
(0)
Blyantspidser bord sort m/svingarm
BLYANTSPIDSER ELEKTRISK DOBBELT SORT
AABATTERIER
Blyantspidser elektrisk dobbelt sortBlyantspidsere
139,95 DKK
(2)
Blyantspidser elektrisk dobbelt sort
BLYANTSPIDSER RELIEF METAL ENKELT
Blyantspidser Relief metal enkeltBlyantspidsere
14,95 DKK
(0)
Blyantspidser Relief metal enkelt
Blyantspidser Grip Trio Rose
Blyantspidser Grip Trio RoseBlyantspidsere
49,95 DKK
(0)
Blyantspidser Grip Trio Rose
Blyantspidser Grip Mini Rose
Blyantspidser Grip Mini RoseBlyantspidsere
24,95 DKK
(0)
Blyantspidser Grip Mini Rose
Blyantspidser Grip 2001 Faber-Castell Box Mini Sølv
Blyantspidser grip 2001 Faber-Castell box mini sølvBlyantspidsere
24,95 DKK
(0)
Blyantspidser grip 2001 Faber-Castell box mini sølv
Blyantspidser Staedtler blå/grå
Blyantspidser Staedtler blå/gråBlyantspidsere
49,95 DKK
(0)
Blyantspidser Staedtler blå/grå
BLYANTSPIDSER LINEX PS 500
Blyantspidser Linex ps 500Blyantspidsere
59,95 DKK
(0)
Blyantspidser Linex ps 500

Blyantspidsere

De første blyanter blev spidset med kniven, som desværre ikke gav et særligt ensartet resultat. I dag er vi kommet meget længere i udviklingen af blyantspidsere og hos Bog & idé finder du et varieret udvalg af blyantspidsere, så uanset om du foretrækker de klassiskes spidsere, bordblyantspidsere eller blyantspidsere med opsamling, så finder du dem her. Vi har også nogen der er specielt udviklet til farveblyanter med en afrundet tip, der sikrer at spidserne ikke knækker så nemt og tager hensyn til deres mere sårbare grafit.

Historien bag

Blyantspidsere kommer helt tilbage fra år 1828, og det var den franske matematikker Bernard Lassimonne som var den første til at få patent på den i år 1828. Men selvom den var opfundet, i 1828 var det først 21 år senere i at der kom patent på den det genkendelige design vi kender i dag. I 1917 blev de mange kontorer for første gang introduceret til den elektriske blyantspidser som kunne gøre arbejdet nemmere og hurtigere for mange.

En af de første blyantspidsere var den klassiske metal som i USA blev kaldt ”lomme sharpeners”, fordi den var nem at have på sig. Denne er ofte også den billigste fordi den ingen bevægelige dele har på sig, men man skal selv rotere blyanten for at spidse den. Der findes også dem som skal styres af håndsving, her sættes den fast på et bord, og blyanten kan indsættes i siden hvorefter man benytter håndtaget til at dreje mekanismen rundt og spidse blyanten. Denne kan også være smart hvis du ikke ønsker at spidse din blyant over skraldespanden hver gang.

Bog & idés blyantspidsere

Vi kender alle sammen problemet – vi sidder og skriver på livet løs, og pludselig knækker vores blyant. Dette kan være specielt træls hvis vi ikke har en blyantspidser til at spidse blyanten igen. Specielt hvis man har børn som ofte har glæde af både almindelige blyanter og farveblyanter til at være mere kreative i deres hverdag, er behovet for en større da de ofte bruger dem hurtigere eller knækker dem nemmere. Hos Bog & idé har vi et stort udvalg af blyantspidsere lige fra den helt klassiske dobbelt fra Relif i Metal til en elektrisk 2-i-1 med mulighed for at spidse almindelige blyanter og jumbo blyanter. Synes du det er træls at gå hen til skraldespanden hver gang du skal spidse den, findes de også med mulighed for beholder til rester, du behøver du kun tømme beholderen når den er fuld. Er din hobby at tegne og male meget med specielle blyanter har vi også et udvalg som passer til almindelige og specielle blyanter som skåner dem bedst.

Faktisk var blyantspidsere meget interessant for pastor Poul Johnson i Ohio, for i maj 2011 kunne man nemlig se hans store samling af blyantspidsere som indeholdt ikke mindre end 3.400 forskellige. Den ældste var helt tilbage fra 1906. Så skulle du mangle en blyantspidser til din hverdag eller måske din egen samling kan du se Bog & idés udvalg her.