Julepynt DIY

Julepynt DIY

Hjerternes fest

Julestjerner

De fineste stjerner som allerede er flettet til dig

Glitrende stjernestrimler

Julestjerner med fint glimmer

DIY julekort

Gør din julehilsen endnu mere personlig og glædelig med et DIY-julekort. Når først man kommer i gang er ideerne mange til hvordan et fint julekort kan laves. Der kan klippes og klistres. Med en sammensætning af stickers, øjne og en tush, kan en sød snemand hurtig tage form på julekortet. Hama perler kan også være vejen frem, hvad enten det skal være et snefnug, et julehjerte eller måske en julekugle.

Origami juletræer på et kort kan få selv almindelig papir til at se festlig ud. Hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det, kan et mønstret eller farvet papir være med til at pifte det op.

Er du mere til det enkle udtryk, kan et juletræ lavet med dymo være en mulighed. Virkelig enkel, men super fint. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i alle de kreative ideer med perler, karton, mønstret papir, glimmer tusser, klistermærker og satinbånd.

Adventskrans

Skal du i gang med årets adventskrans, og vil du gerne gribe det lidt anderledes an? Så kast dig ud i en kreation med foam clay. Det du skal bruge, udover din grankrans med fire lys, er foam clay, tandstikker, stjerne manillakort og silkebånd. Følg  trinene og snart vil du have en sjov og anderledes krans.

  1. Rul en lille kugle i hvid foam clay.
  2. Rul en lidt større kugle i silk clay
  3. Pak den ind i kuglen af hvid foam clay.
  4. Lad nu din kugle tørre i et døgns tid ved stuetemperatur. 
  5. Tag nu en tandstik og stik den ned i kransen og sæt din foam clay kugle på. 
  6. Skriv tal på manillakortene og sæt dem rundt om lysene med silkebåndet

Lav en sjov adventskrans

med foam clay