Julepynt DIY

Kreativ jul

Julen er hjerternes fest og hos Bog & idé finder du alt, hvad hjertet kan begære indenfor juleartikler.  Mangler du inspiration til, hvordan du selv kan lave det fineste julepynt, de flotteste gaveindpakninger eller en nem guide til at flette julestjerner, er du havnet det helt rigtige sted.

Lav julepynt med de store hobbyposer

Kom nemt i gang med julens klippe og klistre med de store hobbyposer. Hobbyposerne indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave julehjerter, kræmmerhuse og meget mere. Vælg mellem de to hobbyposer - den klassiske rød/hvide, som koster 49,95 kr., eller den flotte glitter/metal, som koster 59,95 kr.

 

 

Alt til dine kreative juleprojekter

Skønne gør det selv-projekter til julen

Flet de flotteste julestjerner

Julestjerner fås i et væld af farver og størrelser. Skal dine være røde og hvide? Eller skal de måske være i glimmer? Skal de være små eller store? Uanset hvad du bedst kan lide, så finder du stjernestrimlerne til årets julestjerner i Bog & idé. 

Glitrende stjernestrimler

Julestjerner med fint glimmer

Lav en krans af stjerner

Hvis du lige som os aldrig bliver træt af julestjerner, så kan du prøve at lave en krans af stjerner, som kan pynte og skabe julestemning i dit hjem. Kransen kræver blot 8 julestjerner, og kan samles uden hverken lim eller tape. Den er nem at samle - se videoguiden herunder. 

 

 

Julestjerner

De fineste stjerner du selv kan flette

Lav din egen gaveæske eller gavepose

Skal din gaveindpakning have et ekstra strejf af personlighed i år, så er de hjemmelavede gaveæsker og gaveposer lige noget for dig. Der er endeløse muligheder for at sammensætte lige det look, du godt kan lide. Du vælger bare mellem alt vores flotte karton, gavepapir og bånd. Følg vores guide i videoerne herunder. Find en skabelon til den fine gaveæske lige her. 

Julegavepapir

Pak julegaven smukt ind - det gør en stor forskel

Gavebånd og gavesnor til julegaver

Den fine sløjfe på gaven er vigtig

Til dig fra mig

Manillamærker og fine til og fra kort til dine julegaver

DIY julekort

Gør din julehilsen endnu mere personlig og glædelig med et DIY-julekort. Når først man kommer i gang er ideerne mange til hvordan et fint julekort kan laves. Der kan klippes og klistres. Med en sammensætning af stickers, øjne og en tush, kan en sød snemand hurtig tage form på julekortet. Hama perler kan også være vejen frem, hvad enten det skal være et snefnug, et julehjerte eller måske en julekugle.

Origami juletræer på et kort kan få selv almindelig papir til at se festlig ud. Hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det, kan et mønstret eller farvet papir være med til at pifte det op.

Er du mere til det enkle udtryk, kan et juletræ lavet med dymo være en mulighed. Virkelig enkel, men super fint. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i alle de kreative ideer med perler, karton, mønstret papir, glimmer tusser, klistermærker og satinbånd.

Manilla-mærker med Hama-perler

Pynt de simple Manille-mærker med julehjerter lavet af Hama-perler

Nemme adventskranse

Skal du i gang med årets adventskrans, og vil du gerne gribe det lidt anderledes an? Så kast dig ud i en af vores nemme kreationer. Du finder det meste du skal bruge hos Bog & idé. 

Nem adventskrans med sølvglimmer

Skal årets adventsdekoration være nem og simpel, så har vi et forslag til hvordan du kan gøre det. Alt du skal bruge er fire gamle konservesdåser, glimmerkarton, limpistol og tal-klistermærker.

Adventslys med Posca-tusser og Hama-perler

Endnu en nem måde at få adventslysene ind i stuen, er ved at male tallene et til fire på lysene med Posca-tusserne, og stille dem på snefnug lavet i Hama-perler. 

Brug for mere inspiration?

Se vores store udvalg af jule-DIY-bøger

Julepynt DIY

Hjerternes fest