Julepynt DIY

Julepynt DIY

Hjerternes fest

Stjernestrimler

Lav klassiske julestjerner eller andre kreative projekter med vores stjernestrimler

Julestjerner

De fineste stjerner du selv kan flette

Glitrende stjernestrimler

Julestjerner med fint glimmer

DIY julekort

Gør din julehilsen endnu mere personlig og glædelig med et DIY-julekort. Når først man kommer i gang er ideerne mange til hvordan et fint julekort kan laves. Der kan klippes og klistres. Med en sammensætning af stickers, øjne og en tush, kan en sød snemand hurtig tage form på julekortet. Hama perler kan også være vejen frem, hvad enten det skal være et snefnug, et julehjerte eller måske en julekugle.

Origami juletræer på et kort kan få selv almindelig papir til at se festlig ud. Hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det, kan et mønstret eller farvet papir være med til at pifte det op.

Er du mere til det enkle udtryk, kan et juletræ lavet med dymo være en mulighed. Virkelig enkel, men super fint. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i alle de kreative ideer med perler, karton, mønstret papir, glimmer tusser, klistermærker og satinbånd.

Manilla-mærker med Hama-perler

Pynt de simple Manille-mærker med julehjerter lavet af Hama-perler

Nemme adventskranse

Skal du i gang med årets adventskrans, og vil du gerne gribe det lidt anderledes an? Så kast dig ud i en af vores nemme kreationer. Du finder det meste du skal bruge hos Bog & idé. 

Nem adventskrans med sølvglimmer

Skal årets adventsdekoration være nem og simpel, så har vi et forslag til hvordan du kan gøre det. Alt du skal bruge er fire gamle konservesdåser, glimmerkarton, limpistol og tal-klistermærker.

Adventslys med Posca-tusser og Hama-perler

Endnu en nem måde at få adventslysene ind i stuen, er ved at male tallene et til fire på lysene med Posca-tusserne, og stille dem på snefnug lavet i Hama-perler.