Bog & idéSkoleSkoletaskerLEGO skoletasker

LEGO skoletasker

4 produkter
4 produkter
Skoletaske LEGO Optimo 24L Stars m/gympose
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
SkoletaskerSkoletaske LEGO Optimo 24L stars m/gympose
374,50 DKK749,00 DKK
(0)
Skoletaske LEGO Optimo 24L stars m/gympose
Rygsæk LEGO Signature 18L Bright Green
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
SkoletaskerRygsæk LEGO signature 18L bright green
199,50 DKK399,00 DKK
(0)
Rygsæk LEGO signature 18L bright green
Rygsæk LEGO Signature 18L Medium Lilac
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
SkoletaskerRygsæk LEGO signature 18L medium lilac
199,50 DKK399,00 DKK
(0)
Rygsæk LEGO signature 18L medium lilac
Rygsæk LEGO Signature 18L Earth Blue
KUN ONLINE
SkoletaskerRygsæk LEGO signature 18L earth blue
399,00 DKK
(0)
Rygsæk LEGO signature 18L earth blue

LEGO skoletasker

Skoletasker fra LEGO er nogle af de allermest populære på det danske marked. De findes i et hav af farver og designs, og der er derfor noget for både drenge og piger. Ryggen på skoletaskerne er hård, men samtidig blød, og bunden er meget stabil, hvilket skaber stabilitet, når børnene leger udenfor. Taskerne har ligeledes justerbare skulderstropper og brystspænde, så du kan opnå den helt korrekte pasform til dit barn. De er udstyret med reflekser, så barnet er synligt 360 grader rundt, og så har de dedikeret plads til madpakke, drikkedunk og penalhus. I hovedrummet findes der en organiseringslomme, så de tunge bøger kan ligge bagerst, hvilket sikrer en god vægtfordeling. LEGO-skoletasker har det hele. Find en flot LEGO Friends skoletaske og en sej Ninjago skoletaske til børnene og opnå en perfekt kombination af ergonomisk korrektehed og smart design, som børnene kan lide. 

LEGO er selvfølgelig mest kendt for Legoklodserne, men LEGO producerer meget andet end det. Fx skoletasker. LEGOs skoletasker er testet af Forbrugerlaboratoriet, der er et kompetencecenter som sikrer sikkerheden i forbrugerprodukter, herunder skoletasker og andre produkter til børn. Skoletaskerne vurderes på ting som ergonomi, indretning, betjening og styrke. De forskellige LEGO-skoletasker har scoret henholdsvis 4,0 og 4,5 ud af 5.

LEGO-skoletaskerne er prydet med mange af de velkendte LEGO-motiver såsom LEGO Friends, LEGO Ninjago, LEGO Nexo Knights, LEGO Star Wars osv. Og udover skoletasker forhandler Bog & idé også en masse forskellige LEGO accessories.

Husk også at købe et af de flotte matchende LEGO penalhuse.