Bog & idéLegetøj

Sæbebobler

6 produkter
6 produkter
Boble frø
AABATTERIER
Boble frøUdelegetøj
79,95 DKK
Boble frø
Sæbeboblerefill 1 ltr.
Sæbeboblerefill 1 ltr.Udelegetøj
29,95 DKK
Sæbeboblerefill 1 ltr.
Sæbeboble enhjørning med lys
AABATTERIER
Sæbeboble enhjørning med lysUdelegetøj
99,95 DKK
Sæbeboble enhjørning med lys
Bobletube 5-pak
Bobletube 5-pakUdelegetøj
39,95 DKK
Bobletube 5-pak
Boblesæt 5 dele
Boblesæt 5 deleUdelegetøj
29,95 DKK
Boblesæt 5 dele
Big A Bubble Blaster
AAABATTERIER
Big A Bubble BlasterUdelegetøj
79,95 DKK
Big A Bubble Blaster

Sæbeboble og sæbeboblemaskine

De fleste af os har på et tidspunkt leget med sæbebobler, og det er en både nem og billig underholdning til børn, hvor selv de mindste kan være med. Små børn bliver ofte draget af sæbeboblernes fine farver, størrelser og antal, og det er ekstra sjovt at prøve at ”fange” sæbeboblerne i luften og mærke de små dråber og det lille pling, når sæbeboblen springer.

Det kræver ikke andet end sæbeboblevand at komme i gang med legen. Skal det være ekstra sjovt eller anderledes end sidst kan du pifte legen lidt op med en sæbeboble pistol, der hurtigt kan skyde en masse bobler afsted. Du kan sagtens lave dit eget hjemmelavede sæbeboblevand af vand, opvaskemiddel og en smule glycerin, eller du kan vælge den endnu nemmere løsning og købe sæbeboblevand, der er klar til brug.

Ekstra sjov med sæbeboblemaskine

Skal legen med sæbebobler være ekstra sjov, kan den hurtigt piftes op med en sjov sæbeboblemaskine til børn og andre barnlige sjæle. De fleste sæbeboble maskiner kører på batteri, så den nemt kan flyttes rundt og placeres lige der, hvor du ønsker. Skal den være oppe eller nede, tæt på eller langt væk? Sæbeboblemaskiner er specielt gode til helt små børn, hvor det kan knibe lidt med selv at puste store, fine bobler. Fordelen ved en sæbeboblemaskine er også, at risikoen for sæbeboblevand ned ad maven reduceres betydeligt, og så kan sæbeboble maskinen typisk sende rigtig mange sæbebobler ud i luften på én gang – til stor underholdning for små og store.