Bog & idéSkolePenalhuseergobag penalhus

ergobag penalhus

1 produkter
1 produkter
Penalhus ergobag m/indhold AdoraBearl
TILBUDKUN ONLINE
OUTLET
Penalhus Ergobag M/Indhold AdoraBearlPenaler
109,95 DKK199,95 DKK
(0)
Penalhus Ergobag M/Indhold AdoraBearl

ergobag penalhus

Ergobag penalhuse er den rette kombination af form, funktionalitet og smart design. Penalhusene er lavet af tekstiler produceret udelukkende af genbrugte PET-flasker. Der findes mange fine design – så find jeres favorit, og husk den matchende skoletaske, så er dit barn godt på vej til en vellykket skolegang.

Der findes to forskellige slags Ergobag penalhuse – hardcase og maxi.

Ergobag penalhus hardcase

Ergobag penalhus hardcase har et stort rum, hvor al indholdet er samlet. Her får børnene 10 almindelige farveblyanter, 6 jumbo farveblyanter, 1 blyant, 1 lineal, 1 viskelæder og 1 blyantspidser.

Ergobag penalhus maxi

Det store Ergobag penalhus maxi indeholder 40 dele, som sikrer at dit barn har alt hvad der skal bruges af skriveartikler – der er 2 blyanter, 18 farveblyanter, 18 tusser, 1 viskelæder og 1 blyantspidser. Alt indholdet er fordelt på 3 forskellige rum, som tilgås via lynlås.

Uanset hvilket Ergobag penalhus du vælger, så får dit barn de vigtigste redskaber, som de skal bruge, for at komme godt igennem skoledagen. Alle de medfølgende redskaber er fint placeret inde i penalhuset, og det eneste du skal gøre, er at placere det nye penalhus i dit barns skoletaske.

Smarte designs

Ergobag laver nogle rigtig fine designs, som ovenikøbet matcher designet på de smarte og funktionelle ergobag skoletasker. Kombinationen af et ergobag penalhus og en Ergobag skoletaske sikre dit barn en god skoledag, med alle de nødvendige hjælpemidler.

Ergobag er et rigtig godt og sikkert valg af penalhus, da firmaet altid opfylder de strengeste krav i forhold til produkternes kemisk renhed og produktionen. Det betyder, at du med ro i sindet kan købe et Ergobag penalhus og sende det med dit barn i skole.

Når I har valgt et af de flotte Ergobag penalhuse, så skal I selvfølgelig have en flot ergobag skoletaske, som matcher. Husk at du også kan købe Ergobag Kletties til at peppe skoletasken op og gøre den endnu mere personlig.

Tag et kig på vores store udvalg af Ergobag penalhus og find dit barns favorit.