Bøger om dinosaurer

Bøger om dinosaurer til de små

Små og sjove historier om dinosaurer til børn i alderen 0-3 år

Bøger om dinosaurer til børnehavebørn

Sjove historier og fakta bøger om dinosaurer til børn i alderen 3-5 år

Flere dinosaurerbøger til børnehavebørn

Bøger om dinosaurer til indskolingen

Fantastiske bøger om dinosaurer til børn i alderen 5-8 år

Flere dinosaurerbøger til indskolingen

Bøger om dinosaurer til mellemtrinnet

Fantastiske historier og faktabøger om dinosaurer til børn i alderen 8-12 år

Bøger om dinosaurer til de unge

Spændende fakta og seriebøger om dinosaurer til unge i alderen 13 år og op

Bøger om dinosaurer

I Europa fandt man først en dinosaurknogle i 1600-tallet, og man troede dengang at knoglen tilhørte en stridselefant. I det gamle Kina troede man dengang, at det var drage-rester. Ordet dinosaur blev faktisk først opfundet i 1800-tallet af en britisk palæontolog, da han undersøgte knoglen og andre lignende knogler mere nøje og fandt ud af, at knoglen var for stor til at tilhøre en stridselefandt. Ordet dinosaur er et græsk ord og betyder ”frygteligt firben”.

Hvor stor var den største dinosaur? Er det rigtigt at T-Rex var den farligste af dem? Var der dinosaurer i Danmark? Er der fundet dinosaurknogler herhjemme? Hvorfor er de uddøde? Hvor mange forskellige arter var der? Er dette spørgsmål, du kan genkende fra dit barn? Efterspørger dit barn bøger om dinosaurer?

Har du også et barn der er helt vild med dinosaurer i alle dets afskygninger? På siden her finder du alt fra små søde historier om dinosaurer til fakta- og lærebøger om dinosaurer og bøgerne er til børn i alle aldre, der bare ikke kan få nok af de forhistoriske væsner. Dinosaurknogler er noget, som vi bliver ved med at finde flere og flere af rundt om i verden og derved opdager vi også mere og mere om dem. Dette betyder så, at der hele tiden bliver skrevet nye bøger om dinosaurer, som man kan gå på opdagelse i.

Dinosaurer af Stine Andersen er en super god bog og dinosaurer til barnet mellem 8-12 år, der ønsker at vide noget om hvordan dinosaurerne levede, deres udvikling, deres slægtskab med fuglene samt vide noget om hvor og hvordan man selv finder dinosaurer, udgraver dem og udstiller dem. Så har du et barn, som har en lille palæontolog gemt i sig, er det her helt klart bogen, der er værd at læse.

Min store bog om dinosaurer af Forlaget Bazar er et fantastisk dinosaurer leksikon med mere end 124 forskellige arter, sprængfyldt med flotte tegninger, fakta og viden om de enkelte dinosaurer. Bogen er opbygget alfabetisk som giver et super godt overblik over de forskellige dinosaurer og egner sig godt til dinosaurglade børn i alle aldre.