Bog & idéSkoleLommeregnereTexas lommeregnere

Texas lommeregnere

5 produkter
5 produkter
Lommeregner Texas Ti-30Xb Multi View
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti-30xb multi viewMat. og finansregnere
249,95 DKK
(2)
Lommeregner Texas ti-30xb multi view
Lommeregner Texas Ti-30Xs Multi View
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti-30xs multi viewMat. og finansregnere
299,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti-30xs multi view
Lommeregner Texas Ti 106 Ii Incl. Box
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box4 funktions regnere
139,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 106 ii incl. box
Lommeregner Texas Ti 503 Sv
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 503 sv4 funktions regnere
109,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 503 sv
Lommeregner Texas Ti 1795 Sv +   8 Cifre
KUN KLIK & HENT
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre4 funktions regnere
169,95 DKK
(0)
Lommeregner Texas ti 1795 sv + 8 cifre

Texas lommeregnere

Driller de svære udregninger? Så har du brug for en Texas Instruments lommeregner.

Lommeregnerne fra Texas Instruments leveres alle i en høj kvalitet og med læsevenlige displays. Du finder de klassiske lommeregnere, samt de mere avancerede grafregnere, der kan lave komplicerede udregninger og tegne grafer. Vi fører blandt andet de populære og kendte modeller; Texas lommeregner TI-30XB og søstermodellen Texas lommeregner TI-30XS, som ofte anvendes til matematik på de højere klassetrin, med udvidet matematik, samt på gymnasieniveau.

Er du blot på jagt efter en god solid lommeregner, som kan udregne det basale, og hjælpe med en klassisk procentregning? Så finder du selvfølgelig også dem her. Vi har flere forskellige gode klassiske lommeregnere fra Texas Instruments, så tag et kig på siden, og find den lommeregner der matcher dit behov.

Texas lommeregner TI-30XB

TI-30XB Texas lommeregneren er en videnskabelig lommeregner med multiview. Selvom der ikke er tale om en decideret grafregner, så er dette Texas Instruments første lommeregner med det såkaldte dot-matrix display, hvilket betyder, at det du ser i displayet vises via små prikker der i sammenhæng danner aflæselige tal samt grafer og brøker.

Da display kan vise hele fire linjer, så er du i stand til at skrive dine brøker ind med den naturlige brøkstreg, som giver en realistisk gengivelse af dine udregninger. Brug piletasterne til at navigere op og ned i dine regnestykker og tjek mellemregninger igennem.

Texas TI-30XS lommeregneren har også mulighed for at arbejde med variabler, hvilket gør, at den egner sig godt til både de videnskabelige fag og matematik på de ældre klassetrin. Da matematikken bliver mere kompleks og sværhedsgraden stiger, når børnene kommer i de større klasser, så har de også brug for, at lommeregnere kan flere funktioner end blot plus, minus, gange og dividere. Her er TI-30XS lommeregneren et rigtig godt bud på en allround lommeregner, som kan gøre de svære udregninger lidt nemmere.

Denne model kører udelukkende på batterier, men hvis du ønsker en mere bæredygtig model, så læs mere om Texas TI-30XS herunder – den kan nemlig køre på solceller.

Texas lommeregner TI-30XS

TI-30XS fra Texas Instruments er søstermodellen til TI-30XS, og der er også her tale om en solid multiview lommeregner, som kan gøre matematikken til en leg. Lommeregnere har en stor skærm, som kan vise hele fire linjer, hvilket gør den praktisk at aflæse. Den store skærm gør det også nemt at eftertjekke dine mellemudregninger og spotte eventuelle fejl.

Texas TI-30XS er en rigtig god lommeregner til både hjemmekontoret og skoletasken. Den kan udregne de mest almindelige funktioner, og vil får dig godt igennem matematiktimerne. Lommeregneren kan bruges til trigonometri, algebra, geometri og statistik, hvilket betyder at den også egner sig til folkeskolens ældste klassetrin.

Lommeregneren er drevet primært af solceller, men kan også køre på batterier. Solcellerne sikrer, at udskiftning af batterierne ikke skal ske ret ofte.

Texas Instruments

Texas Instruments blev grundlagt i 1930, og er en amerikansk udviklings- og elektronikvirksomhed, som har hovedkontor i Dallas, Texas i USA. De er bedst kendt for deres store udvalg af lommeregnere til forskellige målgrupper. De har både lommeregnere til almindeligt husholdningsbrug, folkeskolen, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og kontoret.