Til børn

Skoletaske modeller 2021

Skal dit barn til at starte i skole? Eller er hun eller hun nået længere i skolesystemet? Uanset skoletrin (børnehave, førskole, indskoling, mellemtrin eller udskoling) har Bog & idé den helt rigtige skoletaske til dit barn. 

Det er en særlig ting at vælge sin egen skole taske, og derfor er det en god idé at bruge kvalitetstid med dit barn, hvor I sammen kigger på udvalget af skoletasker i en af Bog & idés fysiske butikker eller her i webshoppen. I kan se på det store udvalg som en guldkiste, hvor det handler om at finde den helt rigtige mønt, som vil gøre skoletiden endnu sjovere. Her kan I blandt andet finde populære tasker til billige penge, og vi anbefaler at I holder øje med løbende tilbud. Der kan være mange penge at spare. 

Det er vigtigt, at skoletaskerne har det rigtige pasform og størrelse, og for at gøre valget lidt nemmere for jer har vi sorteret vores udvalg af pigeskoletasker i tre kategorier:
Skoletasker 0.-2. klasse (5 - 9 år), 
Skoletasker 3.-5. klasse (9 - 12 år) og 
Skoletasker tweens og teens (6. klasse og opefter, 12 år + ).


0. - 2. klasses begynderskoletaske

Det er vigtigt at finde den helt rigtige taske, når dit barn skal starte i skole. Her har vi samlet en masse gode tasker, som egner sig særlig godt som begynderskoletaske. 

Skoletasken der vokser med barnet

Hvis du ikke vil skifte skoletasken alt for tit, så kan det være en god ide at vælge en skoletaske der vokser med barnet. ergobag og Satch rygsækkene er skabt til at vokse med dit barn. 

Skoletasker til børn

Find den rigtige skoletaske til dit barn her på siden. Vi har inddelt efter alder og klassetrin.