Bog & idéBøgerTop 10 bøgerTop 10 business

Top 10 business

Økonomi
Erhvervsbøger
Top 10

Top 10 bøger om business & økonomi

Hver måned opdaterer vi listen med vores Top 10 indenfor business og økonomi. Listen herunder viser den seneste top 10.

Top 10 bøger

Girls just wanna have funds

229,95 DKK

Lær at investere med stifterne af Female Invest, og tag kontrol over din fremtid. Forstå markederne og de finansielle strukturer, så du kan skabe dine egne kloge, sikre og bæredygtige investeringer.

Læs mere
#2

Atomvaner

389,95 DKK

James Clear er en af verdens førende eksperter inden for opbygning af vaner, og han giver i denne bog praktiske strategier, der lærer dig nøjagtigt, hvordan man danner gode vaner, bryder med de dårlige og lærer at mestre de små ændringer, der fører til store resultater.

Læs mere
#3

Kunsten at føre krig

199,95 DKK

Det mere end 2000 år gamle mesterværk om, hvordan man vinder ethvert slag uanset om det er en krig, et opgør mellem konkurrerende organisationer eller en politisk magtkamp. Den har inspireret fyrster, præsidenter, statsministre og virksomhedsledere verden over i alle tider. Nyoversat og udkommer her i sin oprindelige form.

Læs mere
#4

Skab din egen succes

199,95 DKK

SKAB DIN EGEN SUCCES indeholder en række praktiske og sjove livsråd om alt fra ansvar og pligter til udfordringer og omgangen med negative mennesker. Kort sagt råd, der hjælper dig til ikke kun at nå dine mål i morgen, men i resten af dit liv.

Læs mere
#5

Farvel arbejde - goddag frihed

139,95 DKK

Denne bog er sprængfyldt med gode ideer til, hvordan du kan designe dit nye liv efter arbejdslivet. Bogen er skrevet med et glimt i øjet og uden løftede pegefingre, og du må stjæle al den inspiration, du har lyst til.

Læs mere
#6

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

299,95 DKK

Morten Münster omsætter i "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag" de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd til en lettilgængelig metode i fire trin – og giver en håndsrækning til alle ledere og medarbejdere, som leder efter alternativer til de gængse virkemidler.

Læs mere
#7

Kunsten at flytte hjemmefra

249,95 DKK

Hvad gør man, når man bliver sulten, og mor ikke længere vil overføre kebabpenge på MobilePay? Når man får gyseren ved at se en besked fra sin netbank? Og når ordet ansvarsforsikringer er på månen?

Læs mere
#8

7 gode vaner (Grundbog)

299,95 DKK

At være et ansvarligt menneske med stor livskraft kræver, at man tager ansvar for sig selv. Bogen træner mennesker i at være mere effektive og mere ansvarlige. Den præsenterer 7 fornuftige og virkningsfulde regler, der giver mere effektivitet såvel derhjemme som på jobbet.

Læs mere
#9

Jytte vender tilbage

299,95 DKK

Morten Münster er tilbage med opfølgeren til "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag". I "Jytte vender tilbage" leverer han med sin sædvanlige humoristiske skrivestil en praktisk guide til at lykkes med at skabe forandringer.

Læs mere
#10

Min vej som leder

299,95 DKK

Martin Thorborg har knoklet sig til store iværksættersucceser. I denne bog afslører han sin hemmelighed bag de relevante emner i et arbejdsliv – motivation, mening, beslutningskraft og meget mere.

Læs mere

Bonusanbefalinger

Bagklog

249,95 DKK

et er slet ikke så enkelt at leve det gode liv. Man kan krølle sig sammen under sine pigge og håbe på det bedste, eller man kan være snu og finde sin egen vej. HVAD VIL DU HELST VÆRE – ET PINDSVIN ELLER EN RÆV?

Læs mere

Kapitalismens afslutning

299,95 DKK

I denne bog behandler den respekterede tyske erhvervsredaktør Ulrike Hermann tidens to mest presserende emner på tværs af grænser og generationer: økonomi og klimakrise. Med sit kritiske og konstruktive blik på både klimakrise og kapitalisme leverer den internationale bestsellerforfatter en tankevækkende bog.

Læs mere

Top 10 business

Her finder du Bog & idés Top 10 over bøger om business og økonomi på dansk. Der udgives hele tiden bøger om Danmarks mest succesrige forretningsmænd og -kvinder, om moderne ledelse, om at følge nye trends, have fingeren på pulsen og opnå succes i egen business.

Bøger om ledelse

Der er guldkorn at hente fra dommere fra Løvens hule, private investorer, danske direktører, aktiemæglere og selvstændige iværksættere, som har fundet en vej til en business med god økonomi. I samlingen af bøger om business og økonomi finder du bøger om ledelse med gode råd om personlig udvikling, ændring af egne vaner, hvordan du spotter de dygtige medarbejdere, finder de største ildsjæle og skaber arbejdsglæde sammen med nytænkning. 

Bøger om økonomi

Imellem vores Top 10 bøger om business og økonomi, kan du finde gode råd til at komme igennem en økonomisk krise, få indsigt, nye forretningsidéer, om at være opfindsom, håndtering af forandringer, være stålsat leder og kreativ medarbejder med work-life-balance.

Bøger for iværksættere

Er du iværksætter kan du finde bøger om business, skrevet af nogle af Danmarks mest succesrige iværksættere og influencere. Der er altid små eller store justeringer, du bør gøre, så du gør en forskel i din måde at drive virksomhed og økonomi på. Personlig udvikling og coaching kan være essentielt for din succes som selvstændig. Top 10 bøger om business og økonomi indeholder vigtige bøger, der tager dig med på din egen personlige rejse som leder, selvstændig forretningsmand og succesrig investor.