Månedens læseoplevelse

Månedens læseoplevelse er en bog, som rør ved noget i vores panel af dygtige boghandlere i hele landet. Månedens læseoplevelse fra Bog & idé er læsning med mere inden i – altså en stærk fortælling.

Vild med Jason Bourne?

Så vil du elske oktober måneds læseoplevelse!

Even Smoake er trænet i et hemmeligt program, hvorfra han udfører missioner, som regeringen ikke vil kendes ved. Han bryder med programmet og bruger træningen til at forsvinde og hjælpe mennesker, som virkelig har behov for det.

De personer han hjælper, må kun give hans telefonnummer videre til en person. En person som virkelig er i knibe. Samtidig er der nogen på sporet af Evan. Nogen, som kender hans fortid. 

Gregg Hurwitz er forfatteren bag den hæsblæsende krimi, hvor du har følelsen af at træde ind i en action film fra første side. Læs alt om Gregg Hurwitz

Månedens læseoplevelse

Her på siden samler vi de udvalgte bøger for hver måned, der går, så du får et overblik over de titler, vi vil anbefale dig. Du vil opleve, at månedens læseoplevelse ikke altid er en bestseller eller ”det oplagte valg” , men bøgerne kendetegnes ved, at de rummer en rigtig god historie, som vi gerne vil anbefale dig at læse. Rigtig god læselyst.

Bøger er vigtige og læseglæde har ingen alder. Bøger har stor betydning for, hvordan dit barn klarer sig senere i livet. Vis dit barn vejen ind i bogens utrolige verden så tidligt som muligt. Hver måned får du derfor også et bud på månedens læseoplevelse til børn samt månedens læseoplevelse til unge.