Bagedysten

Bag som i bagedysten

Du kan få masser af sjov og spænding med børn i køkkenet. De fleste børn elsker at bage med en voksen. Når du bager med børn, skal det være en god oplevelse. Børn holder meget af kager med farverig pynt, glasur eller dekoration. Sæt god tid af til at bage med børn og sørg for en dej, som ikke skal hæve for længe eller en kage, som ikke indeholder alt for mange ingredienser. Tilberedningstiden bør være kort og du bør finde den store tålmodighed frem. Man kan sagtens bage en kage, hvor det er børnene der står for at røre, piske og tilføre ingredienser. Børn bliver så stolte, når de selv har bagt et lille mesterværk.  

Nye Bagebøger

De lækreste bøger med skønne brød og smagfulde kager og muffins

Bageeventyr - bagning med børn

Ditte Julie Jensen har lavet 30 opskrifter på fantasifulde kager med fuld kaos, krymmel og uorden

Bagning med børn

Ditte Julie er kagebogsforfatter, kageskribent, foredragsholder og iværksætter. Som TV-kok med egen YouTube kanal, har hun ofte haft datteren Karla med i køkkenet gennem tiderne. Bogen er udviklet til, at børn kan udvikle sig i køkkenet og blive selvstændige. Mange af kagerne kan børn i 6-7 års sagtens selv lave ( med en voksen tilstede til at betjene apparater). Alle kan være med, nogle opskrifter er ultranemme og andre kræver, at man er 12-14 år gammel. Det er ægte nærvær og samvær. 

Vi giver dig fire opskrifter fra Bageeventyr, som du kan hente her.   

Den store bagedyst

Bagebøger af Mette Blomsterberg og alle de dygtige vindere af bagedysten

Emil Obel

Festlige og fantasifulde kageborde og 40 skønne opskrifter

Kageborde

Kageborde rummer 40 skønne kager skabt af Bagedyst-vinder Emil Obel. Kagebogen er til hele familien med opskrifter, som børn selv kan lave og vil elske og udfordringer til den dygtige kagebager med avancerede smage og teknikker. Emil Obel giver en grundig gennemgang af svære teknikker med fotos og tekster, der beskriver processen.

Du vil elske de smukke fotos af fantasifulde kageborde skabt til forskellige begivenheder og med udgangspunkt i forskellige festtemaer. 

Vi giver dig opskriften på Emil Obels blåbær muffins fra Alice i Eventyrland. De eventyrlige muffins bliver fint serveret i smukke kaffekopper her

Kagebøger og muffinsbøger

Vi er mange, der elsker at bager. Duften af hjemmebagte kager og muffins bringer stor lykke i de små hjem. Ofte bliver vores kagebagning et hyggeligt projekt i weekenden og ofte bager vi kager efter sæsonens gode tilbehør med bær, frugt og nødder. Her på siden finder du inspirerende bagebøger om kager, cupcakes og muffins. Der er simple kager, fortryllende og smukke kager og nemme kager med få ingredienser. Der er bøger med smukt pyntede muffins og cupcakes med farverig frosting. Bag sæsonens kage eller tærte med bær, bag skønne skærekager, krydrede kager, småkager og syndige kager fyldt med de bedste råvarer.

Sunde kager

Kager uden mel, sunde kager, kager uden gluten - find de sundeste bagebøger her 

Sunde kager

Det bedste er duften af nybagt kage, men med hjemmebag hører dårlig samvittighed. Det behøver ikke være sådan. Hvis du elsker søde sager og kager, kan du sagtens bage af sunde ingredienser. Overrask familien og vennerne med søde sager og hjemmebagte sunde kager, måske kan de ikke smage forskel. Børn elsker at bage, så børnene kan også være med til at bage sund kage. Her finder du opskrifter og masser af inspiration til lækre, sunde kager. God fornøjelse med bagningen af de sundeste kager!

Bag Sif Orellanas langtidshævede safranboller

Luciabollerne passer helt perfekt til advent og Luciadag

Luciaboller med safran

Luciaboller fyldt med glødende safran hører til en af mine absolutte julefavoritter. Denne opskrift er ekstra lækker, da jeg har eksperimenteret mig frem til en dej, der kan langtidshæves på køl natten over, hvilket giver brødene den skønneste krumme og smag. De er alt for gode til kun at blive bagt denne ene gang om året, så husk opskriften, når vinden rusker i trækronerne en kold januardag, og humøret bare er til friskbrygget te og en hjemmebagt safranbolle serveret med iskold smør. Uhm!

Du finder opskriften som pdf her

Klassisk kanelkage

Cathrine Brandt er forfatter til storsælgeren Surdej. Cathrine kalder sig selv surdejsfan og madnørd med stor success med friskbagt brød. I bogen Bagværk har Cathrine samlet  83 opskrifter til perfekt bagværk til morgenmad, frokost, madpakke, kaffe eller små måltider. Bogen er fyldt med bagetips og du får adgang til gratis How To Videoer og skabeloner.

Vi giver dig opskriften på Cathrines klassiske kanelkage her.   

Bagedyst derhjemme

Vi elsker den store bagedyst på TV, hvor Danmarks dygtigste amatørbagere fremtryller de flotteste kager og dyster om at vinde titlen som årets mesterbager. Hvert år kåres en mesterbager i bagedysten og hvert år udgives de flotteste bagebøger af bagedyst-vindere. Derfor kan du selv lave den store bagedyst derhjemme og udarbejde smukt dekorerede kager som ligner vindernes kager. Annemette Voss, Micki Cheng, Nana Frolov, og Tobias Hermann er nogle af de vindere, som har udgivet bagebøger efter bagedysten. Mette Blomsterberg har været dommer i den store bagedyst i adskillige sæsoner. Vi har Mette Blomsterbergs bøger i sortiment, så du selv kan lege konditor og lave de søde, særlige kreationer, som Mette Blomsterberg er kendt for. Brug ferien og imponér dine venner eller familien med en bagedyst derhjemme.