Mandelgave

Mandelgaver til familier med børn

Sjove spil som samler familien

Mandelgaver til familien med de større børn

Til den kreative familier, er der mange muligheder for at finde den gave der passer sig til lige netop din familie. Hvad med hæftet lær at tegne graffiti. En måde at lære at tegne graffiti trin for trin. Det er ikke kun en kunstart der passer sig til på væggen, men også på papiret. Hvis lysten er til at male og lave mindfulness på samme tid er Årstiderne gang med Mandalas, for børn og voksne, noget for jer som familie. En malebog der indeholder flotte former og motiver fra de 4 årstider. Bog og idé har også udfordrende puslespil til de større børn og voksne med  3000 brikker. 

Mandelgaver til store børn

De gode gaver til familien med store børn 

Mandelgaven til juleaften for voksne

Til de travle voksne kan en ugekalender, årskalender eller en hængekalender være en oplagt mandelgave. Så er der mulighed for at få et overblik i det næstkommende år. Så bliver det nemt at huske fødselsdage, aktiviteter og andre spændende begivenheder i livet, man ikke vil gå glip af. Eller hvad med en bog af ynglings forfatteren, en god kvalitetskuglepen eller et do-it-yourself projekt, også kaldet DIY. Der er mange muligheder i Bog og idé. Dette er kun et lille udvalg i forhold til hvad Bog og idé har at tilbyde. Disse produkter kan købes i vores butikker, men også på vores hjemmeside. Så kan man i ro og mag finde lige netop gaven som passer ind i jeres familie og kan give en glædelig jul.
Husk også at Bog og idé også har oplevelsesgaver i form af smartbox, goodtimes og selvfølgelig gavekort. Disse kan KUN købes i din lokalbutik.