Mandelgave

Mandelgave fokuspakke 2020

Endelig er det blevet den 24. december. 2020 og familien har lige indtaget den hyggelige julemiddag, og som det næste venter Risalamanden og selvfølgelig mandelgaven. Mandelgaven behøves ikke som sådan at være noget særligt, men det hører sig juleaften til, at der er en gave til den, der finder den hele mandel i risalamanden.

Det kan være svært at finde på en god mandelgave – det skal gerne være noget som både børn og voksne kan få glæde af. For at gøre tingene så nemme som muligt, så har vi samlet nogle mandelgaveideer her på siden, så det bliver som en leg at finde dette års mandelgave.

  1. Mandelgaver til de spilleglade
  2. Tid til fordybelse med puslespil i mandelgave
  3. Mandelgaver til dem der elsker at rejse
  4. Giv en god oplevelse i mandelgave
  5. Mandelgaver til børn
  6. Giv en bog i mandelgave til bogelskerne

Vittige mandelgaver

Gratis levering til butik 🗸 365 dages landsdækkende byttegaranti 🗸 Levering fra kr. 19,95,-

Mandelgaveideer til børn

Gratis levering til butik 🗸 365 dages landsdækkende byttegaranti 🗸 Levering fra kr. 19,95,-

Mandelgaver

Gratis levering til butik 🗸 365 dages landsdækkende byttegaranti 🗸 Levering fra kr. 19,95,-

Mandelgaver til bogelskeren

Gratis levering til butik 🗸 365 dages landsdækkende byttegaranti 🗸 Levering fra kr. 19,95,-

Mandelgaven

Vi har fundet et godt udvalg frem til dig med mandelgave inspiration til den hemmelige gave. Det kan være et godt familiespil, hvor alle i familien kan nyde gaven – hvilket også er den oplagte mandelgave til børn, eller en sjov bog eller evt. den klassiske kalender fra Wulffmorgenthaler.

Mandelgaven 2020

Ideen med mandelgaven stammer fra Frankrig, hvor man opfandt en selskabsleg, hvor det gik ud på at finde en lille figur, som var bagt ind i en kage. Vi kopierede ideen her i Danmark og lagde traditionen sammen med risalamanden, som vi i dag kender ved at der er en hel mandel i grøden, som alle kæmper om at få.

Den heldige vinder belønnes med en mandelgave. En sjov mandelgave kunne være et af de klassiske ”året der gik” spil, hvor hele familien kan dyste om hvem der ved mest om det forgangne år.

Mandelgave inspiration

Til den kreative familier, er der mange muligheder for at finde den gave der passer sig til lige netop din familie. En hyggelig malebog og nogle gode farveblyanter kunne være en skøn mandelgave. Det giver ro og fordybelse til de hyggelige juledage og det er noget som både børn og voksne kan få glæde af.

En anden mandelgave der uden tvivl vil være værdsat af både store og små, er et fint puslespil fra Bog & idé. Vi har puslespil med få brikker og puslespil med mange brikker, så det er bare med at vælge dit yndlingsmotiv.

Mandelgave til voksne

Til de travle voksne kan en ugekalender, årskalender eller en hængekalender være en oplagt mandelgave. Så er der mulighed for at få et overblik over det kommende år. På den måde bliver det nemt at huske fødselsdage, aktiviteter og andre spændende begivenheder i livet, som man ikke vil gå glip af. Eller hvad med en god bog, en kvalitetskuglepen eller et do-it-yourself projekt, også kaldet DIY.

Hvis mandelgaven skal være lidt større og eksklusiv, så kunne et GO DREAM oplevelsesgavekort også være en mulighed.

Mandelgavens oprindelse

I gamle dage blev næsten alt fra grisen brugt til julemaden, og hovedet fra grisen blev endda også sat på julebordet. Her kunne man så sidde og plukke kødet fra hovedet og spise, hvilket var en meget særlig delikatesse. Man mente at grisen var et symbol på julen, og at den dermed også blev hovedpersonen til mandelgaven, hvor man kunne vinde en gris af marcipan.