Advents- og kalendergaver til børn

Adventsgaver sok 2020

Tiden kan føles lang, når vi kun er i begyndelsen af december, og man bare glæder sig helt vildt til, at det bliver juleaften. De ugentlige adventsgaver børnene får hver søndag i december, kan være med til at gøre ventetiden mere udholdelig. Adventsgaver er en fantastisk mulighed for at gøre søndagene i december lidt ekstra specielle og det tænder julelyset i børnenes øjne. Vi har samlet en liste over de mest populære valg.

  1. Brætspil
  2. Børnebøger
  3. Tilbehør til hobby og DIY
  4. Gaming tilbehør
  5. Legetøj
  6. Puslespil

Gaver til stor fordybelse

Alle de sjove spil til de hyggeligste juledage

Kalender- og adventsgaver til de mellemste

Gratis levering og retur i mere end 120 Bog & idé butikker | 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger

Adventsgaver der vækker glæde

Køb online med gratis levering til din lokale Bog & idé

Adventsgaver til børn

Vi vil prøve at hjælpe dig på vej til at finde de helt rigtige adventsgaver til børnene, og har her på siden samlet lidt inspiration og gode ideer til kalendergaver til børn, adventsgaver til børn og pakkelegsgaver. Der er både små og store gaver at finde. Vi har samlet de bedste forslag til de kalendergaver og adventsgaver, som du skal forære væk. 

Vi har samlet de bedste forslag til dine adventsgaver til børn her på siden. Her er gaver, som du kan give i hele december måned, og gaver som kan bruge til pakkeleg, raflespil og pakkekalender. Her finder du inspiration til adventsgaver til drenge og piger. Gør børnenes december ekstra hyggelig med fine adventsgaver. Bliv klar til advent allerede nu og køb dine gaver online.

Adventsgaver til børn

Adventsgaver til børnene kan være mange gode ting. Det kunne f.eks. være hyggeligt med et familie brætspil, som hele familien kan samles om i december mens vi venter på juleaften. Legetøj er selvfølgelig også en oplagt gaveideer, når vi snakker kalendergaver børn.

Hvis dit barn er en læsehest, så findes der et kæmpe udvalg af fantastiske børnebøger og ungdomsbøger, som uden tvivl vil falde i dit barns smag. Det er magisk at lukke børnene ind i bøgernes verden, og vi opfordrer kraftigt til, at inspirere dine børn til at læse – det er kilden til masser af gode historie, stimulering af fantasien og udviklingen af børnenes læseevner. Tag et kig på vores store udvalg af børnebøger her.

Julen er en hyggelig tid, hvor det lige giver lidt ekstra, når børnene får en adventsgave at hygge sig med om søndagen. Her står den på ren afslapning, familien kan hygge sig i nattøj og dagen kan stå på at lege med gaver, se julefilm og hygge med lækre julegodter. Julen er magisk, og det skal fejres med alt hvad hjertet kan begære.

Juletraditioner

Julen er en højtid, som børnene elsker, hvor det handler om at hygge og få den rigtige julestemning frem. Gør det hyggeligt sammen derhjemme og hjælp hinanden med at pynte op i stuen, sætte julepynt og nips i vinduerne, find lyskæderne frem sammen med far og sæt dem i træerne udenfor.

Man siger, at julen er hjerternes fest, og her kan man fordrive tiden med hjemmelavet julepynt eller julebag. Det bringer familien sammen, og gør det bare ekstra dejligt at fejre juledagene sammen.

Ved at lave julepynten selv, kan man virkelig være kreative, og ingen siger, at det skal være perfekt. Julepynten må gerne være skævt klippet og julesmåkagerne må gerne være i forskellige størrelser, det gør det bare mere unikt og sjovt at lave sammen.

Det er en tradition at kalendergaverne er lavet til 24 dage, hvor børnene får en lille ting hver dag. Dette kan være en julekalender, en julesok som hænger ved ens seng, eller måske en hjemmesko, hvor ’nissen’ (mor eller far) ligger en ting i, mens børnene sover. Du kan finde kalendergaver inspiration her på siden og blive endnu klogere.

Adventsgave tradition 

Adventsgaver er også en tradition vi følger, hvor man får en gave hver søndag i december. Dette er en lidt større gave end kalendergaverne, hvor børnene evt. kan ønske sig en ting, så det minder lidt om juleaften. Om søndagen kan man hygge lidt ekstra, da det er weekend og mor og far har fri fra arbejde. Man kan hygge i sit nattøj hele dagen og lege med sin adventsgave.