Bog & idé

Bog & idé LIVE

Live Sessions Bog & idé

Har du set vores live-sessioner på Facebook? Vi har samlet dem alle sammen her, så du har mulighed for at få indblik i de forskellige forfatteres liv og tanker.

Live Sessions Bog & idé

LIVE 2021

Hør forfatterne fortælle om deres nye bogudgivelser
Stærk prisKøb nuNyhed
Leonora Christina nyhed

Medrivende!

Hvis vi ikke taler om det er en medrivende fortælling om at forfølge sine drømme, selv om fremtiden tegner håbløs, og om til sidst at finde sin plads i verden og opleve, at kærlighed og accept findes i mange former.

Stærk prisKøb nuNyhed
forførernes klub

Tankevækkende!

Forførernes klub er en roman om at miste sig selv for at blive sig selv. En roman, der folder sanserne ud og flirter med kærlig- hed, død, venskab og ikke mindst Søren Kierkegaard. Her er lange sommeraftner på Østerbro, en forbudt weekend i Berlin og en tragisk nat, der kaster skygger tilbage til fortiden.

Stærk prisKøb nuNyhed
Kvinde set fra ryggen

Malerisk!

I 1890 vender Idas storebror hjem til Stubbekøbing på sommervisit. Med sig har han en ung malerkollega ved navn Vilhelm Hammershøi. Inden sommeren er ovre, er Ida og Vilhelm forlovet. Det er et forhold, som begges mødre modsætter sig.

Stærk prisKøb nuFilosofi
Vi er det liv vi lever

Om vores liv

En sommerdag i 2018 modtager Svend Brinkmann et håndskrevet brev fra en læser, Lili på 90 år. De to bliver pennevenner og begynder siden at mødes regelmæssigt i Lilis lejlighed. Her fortæller Lili sin livshistorie: Om forelskelser i tyske soldater under krigen, om angst, sorg, glæde og en stræben efter værdighed gennem hele 33 år i psykoanalyse.

Stærk prisKøb nuSkønlitteratur
Det samme og noget helt andet

Et mesterværk

Kender du følelsen af at være i tvivl om din egen familie? Fornemmelsen af, at din søster lige er lidt tættere på jeres mor end du er? Taler de om dig bag din ryg? Hvordan føles det at være i en familie, du ikke stoler på? Hvad sker der, hvis du siger nej til familiefesten? Og hvorfor blander din faster sig?

Stærk prisKøb nuKrimi
Ni liv

Medrivende!

Ni liv er sjette bind i den internationale bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius. En tidlig morgen i april deles en optagelse af en ung mand på YouTube. Han er stærkt forkommen og har sprængstof spændt fast til sin overkrop. Det lykkes politiet at identificere stedet, men de når ikke frem før det er for sent, og bomben springer.

LIVE 2020

Hør forfatterne fortælle om deres bogudgivelser

Her kan du følge LIVE sessions og Takeover

Følg os på Facebook

Som følger får du links til alt det nye >>

Følg os på Instagram

Hør forfattere fortælle og læs anmeldelser >>