Bog & idéSpil

Cluedo

7 produkter
7 produkter
Cluedo Classic Refresh
Cluedo Classic RefreshBrætspil
299,95 DKK
(0)
Cluedo Classic Refresh
Cluedo junior
Cluedo juniorBrætspil
249,95 DKK
(0)
Cluedo junior
CLUEDO HARRY POTTER
Cluedo harry potterBrætspil
399,95 DKK
(0)
Cluedo harry potter
Rejsespil
Cluedo rejsespilBrætspil
89,95 DKK
(0)
Cluedo rejsespil
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen
Cluedo Forræderi i herskabsvillaenBrætspil
229,95 DKK
(0)
Cluedo Forræderi i herskabsvillaen
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Røveri på museetBrætspil
229,95 DKK
(1)
Cluedo Røveri på museet
Cluedo Sabotage til søs
Cluedo Sabotage til søsBrætspil
229,95 DKK
(0)
Cluedo Sabotage til søs

Cluedo

Cluedo er et sjovt og underholdende detektivspil for hele familien. Cluedo kan spilles af 3-6 spillere og varer typisk omkring 45 minutter.

I det klassiske brætspil får du lov til at prøve kræfter som detektiv og løse mordgåden omgivet af gåder og mystik. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål for at opklare mordet, og samtidig skal du være opmærksom på dine omgivelser og evne at sætte ledetråde sammen for at danne det store billede. Vinderen af Cluedo er den spiller, der først gætter morderen, hvor mordet blev begået og med hvilket våben det skete.

Cluedo spil og regler

Cluedo brætspil findes i flere udgaver, herunder Cluedo Junior til de mindste, Harry Potter Cluedo og et Cluedo rejsespil.

Reglerne i Cluedo er i bund og grund de samme uanset hvilken spiludgave du har. Afhængig af det valgte tema kan elementer såsom værelser, våben og personer variere, men det gælder stadig om at være den første detektiv til at opklare mordet og dermed gætte hvem morderen er, hvor mordet blev begået og hvilket våben der blev brugt til forbrydelsen. Den eneste undtagelse er i Cluedo Junior, hvor forbrydelsen er knap så alvorlig og blodig som i Cluedo voksenudgaven. I Cluedo Junior handler det i stedet om at løse mysteriet om det ødelagte legetøj.

Cluedo findes også i en rejseudgave, der er særligt praktisk at tage med til hyggen i sommerhuset, på weekendturen eller til sommerferien.