Bog & idéAllan Blaabjerg

Bøger skrevet af Allan Blaabjerg

Læs mere om Allan Blaabjerg
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv terapi. SpiseforstyrrelserAllan Blaabjerg
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi

Mere om Allan Blaabjerg

Hvis du mangler en bog skrevet af Allan Blaabjerg, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Blaabjergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Allan Blaabjerg

Allan Blaabjerg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Allan Blaabjerg bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Blaabjerg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Allan Blaabjergs "Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser"

Det er muligt at købe Allan Blaabjergs "Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kognitiv terapi" af Allan Blaabjerg

"Kognitiv terapi" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Blaabjerg