Bog & idéAllan Meldgaard Lund

Bøger skrevet af Allan Meldgaard Lund

Læs mere om Allan Meldgaard Lund
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave

Mere om Allan Meldgaard Lund

Du kan kun købe en enkelt bog af Allan Meldgaard Lund her hos Bog & idé. Bogen hedder "Medicinsk Kompendium 19. udgave". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Allan Meldgaard Lunds "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Allan Meldgaard Lunds "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Lund, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Meldgaard Lund