Bog & idéAndreas Vest Weber

Bøger skrevet af Andreas Vest Weber

Læs mere om Andreas Vest Weber
2 produkter
2 produkter
Biologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
BiologiMaria Eskildsen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Biologi
Griseproduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
GriseproduktionMaria Eskildsen
377,96 DKK
Paperback
(0)
Griseproduktion

Mere om Andreas Vest Weber

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger skrevet af Andreas Vest Weber. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Webers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svineproduktion" udgivet af Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Pig Production" udgivet af SEGES Forlag - "Svineproduktion" udgivet af SEGES

Bøger af Andreas Vest Weber

Andreas Vest Weber har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Webers bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Weber er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Svineproduktion" af Andreas Vest Weber

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Weber, kan du godt glæde dig. Det er Videncentret for Landbrug. Landbrugsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pig Production" af Andreas Vest Weber

"Pig Production" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SEGES Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Vest Weber