Bog & idéAnn Kristin Larsen

Bøger skrevet af Ann Kristin Larsen

Læs mere om Ann Kristin Larsen
3 produkter
3 produkter
En enklere metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
En enklere metodeAnn Kristin Larsen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
En enklere metode
En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærere
En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærereMette Vaagan Slåtten
649,95 DKK
Hæftet
(0)
En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærere
Nye tider - nye barnehageorganisasjoner
Nye tider - nye barnehageorganisasjonerMette Vaagan Slåtten
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Nye tider - nye barnehageorganisasjoner

Mere om Ann Kristin Larsen

Der er en del bøger af Ann Kristin Larsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kristin Larsen.
Bøgerne fra Ann Kristin Larsen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærere" udgivet af Fagbokforlaget - "Nye tider - nye barnehageorganisasjoner" udgivet af Fagbokforlaget - "En enklere metode : veiledning i samfunnsvitenskapelig forskningsmetode " i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Fagbokforlaget - "En enklere metode" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Ann Kristin Larsens bøger

Du kan bestille fire bøger af Ann Kristin Larsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Kristin Larsen fås kun som hæftet. Kristin Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærere" af Ann Kristin Larsen

"En bok om oppvekst : samfunnsfag for barnehagelærere" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Nye tider - nye barnehageorganisasjoner" af Ann Kristin Larsen

Hos Bog & idé er "Nye tider - nye barnehageorganisasjoner" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Ann Kristin Larsen