Bog & idéAnne Marie Abrahamson

Bøger skrevet af Anne Marie Abrahamson

Læs mere om Anne Marie Abrahamson
2 produkter
2 produkter
Selvstændige erhvervsdrivende
Selvstændige erhvervsdrivendeAnne Marie Abrahamson
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Selvstændige erhvervsdrivende
Vikarloven med kommentarer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vikarloven med kommentarerAnne Marie Abrahamson
755,96 DKK
Indbundet
(0)
Vikarloven med kommentarer

Mere om Anne Marie Abrahamson

Anne Marie Abrahamson har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Abrahamson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vikarloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Selvstændige erhvervsdrivende og lønmodtagere" udgivet af Karnov Group

Mere om Anne Marie Abrahamsons bøger

Anne Marie Abrahamson har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Anne Marie Abrahamson bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Abrahamson er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Karnov Group.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Marie Abrahamsons "Vikarloven med kommentarer"

Hos Bog & idé er "Vikarloven med kommentarer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Selvstændige erhvervsdrivende og lønmodtagere" af Anne Marie Abrahamson

Det er muligt at købe Anne Marie Abrahamsons "Selvstændige erhvervsdrivende og lønmodtagere" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Marie Abrahamson