Bog & idéAnni Hensel

Bøger skrevet af Anni Hensel

Læs mere om Anni Hensel
1 produkter
1 produkter
Evaluering
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvalueringOlga Dysthe
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering

Mere om Anni Hensel

Der findes en del bøger af Anni Hensel online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hensel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læseteater" udgivet af Dafolo - "Årsplanstræet og portfolio" udgivet af Dafolo - "Evaluering" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Anni Hensels bøger

Du kan bestille tre bøger af Anni Hensel her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hensel kommer blot som hæftet. Hensels bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anni Hensels "Læseteater"

Det er muligt at købe Anni Hensels "Læseteater" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Årsplanstræet og portfolio" af Anni Hensel

Det er muligt at købe Anni Hensels "Årsplanstræet og portfolio" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Hensel