Bog & idéAntti Tiisanoja

Bøger skrevet af Antti Tiisanoja

Læs mere om Antti Tiisanoja
1 produkter
1 produkter
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial SurgeryAgnete Larsen
674,96 DKK
Hardback
(0)
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery

Mere om Antti Tiisanoja

Der er blot én bog af Antti Tiisanoja tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" af Antti Tiisanoja

Det er muligt at købe Antti Tiisanojas "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Antti Tiisanoja skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Antti Tiisanoja