Bog & idéArild Engelsen Ruud

Bøger skrevet af Arild Engelsen Ruud

Læs mere om Arild Engelsen Ruud
1 produkter
1 produkter
Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og Afrika
Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og AfrikaArild Engelsen Ruud
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og Afrika

Mere om Arild Engelsen Ruud

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Arild Engelsen Ruud. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ruuds bogudgivelser.
Bøgerne fra Arild Engelsen Ruud findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Indias historia" udgivet af Scanvik - "Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og Afrika" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Arild Engelsen Ruud

Arild Engelsen Ruud har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Ruuds bøger fås i et udvalg af formater. Ruuds bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arild Engelsen Ruuds "Indias historia"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ruud, kan du godt glæde dig. Det er Scanvik, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.

Arild Engelsen Ruud "Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og Afrika"

Det er muligt at købe Arild Engelsen Ruuds "Langtvekkistan : grunnlagsproblemer i studier av Asia og Afrika" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Arild Engelsen Ruud