Bog & idéArild Wæraas

Bøger skrevet af Arild Wæraas

Læs mere om Arild Wæraas
1 produkter
1 produkter
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektorHaldor Byrkjeflot
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor

Mere om Arild Wæraas

Du kan kun finde en enkelt bog af Arild Wæraas her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Arild Wæraas' "Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor"

"Substans og framtreden : omdømmehåndtering i offentlig sektor" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Endnu en af Arild Wæraas fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arild Wæraas