Bog & idéB. A. Paris

Bøger skrevet af B. A. Paris

Læs mere om B. A. Paris
4 produkter
4 produkter
Bag lukkede døre
STREAM
Bag lukkede døreB.A. Paris
119,95 DKK
Lydbog
(42)
Bag lukkede døre
Fanget
STREAM
FangetB. A. Paris
149,95 DKK
Lydbog
(15)
Fanget
Bag lukkede døre
Bag lukkede døreB.A. Paris
119,95 DKK
EBOG
(42)
Bag lukkede døre
Fanget
BOEGERTILSTAERKPRIS
FangetB. A. Paris
107,86 DKK
Hæftet
(15)
Fanget

Mere om B. A. Paris

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra B. A. Paris. På listen nedenfor ser du de seneste af Paris' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag lukkede døre" i serien "Mørke hemmeligheder" udgivet af Jentas - "Bag lukkede døre" i serien "Mørke hemmeligheder" udgivet af Jentas - "Bag lukkede døre " i serien "Mørke hemmeligheder" udgivet af Jentas A/S

B. A. Paris' bøger

Du kan finde tre bøger af B. A. Paris her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde B. A. Paris bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Paris er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

B. A. Paris' "Bag lukkede døre"

Hos Bog & idé er "Bag lukkede døre" tilgængelig som lydbog. B. A. Paris' "Bag lukkede døre" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Paris' serie "Mørke hemmeligheder". Det er Jentas, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

B. A. Paris "Bag lukkede døre"

"Bag lukkede døre" er til salg som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Bag lukkede døre" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Paris' serie "Mørke hemmeligheder". Det er Jentas, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
B. A. Paris