Bog & idéB. D. Hermansen

Bøger skrevet af B. D. Hermansen

Læs mere om B. D. Hermansen
1 produkter
1 produkter
Fokus på Amarna
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus på AmarnaB. D. Hermansen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Fokus på Amarna

Mere om B. D. Hermansen

B. D. Hermansen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Fokus på Amarna". Den er udgivet af Tidsskriftet Sfinx på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

B. D. Hermansens "Fokus på Amarna"

Hos Bog & idé er "Fokus på Amarna" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Tidsskriftet Sfinx, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af B. D. Hermansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
B. D. Hermansen