Bog & idéB-Joe

Bøger skrevet af B-Joe

Læs mere om B-Joe
2 produkter
2 produkter
MALURT SuperLive
BOEGERTILSTAERKPRIS
MALURT SuperLiveB-Joe
331,96 DKK
Hardback
(1)
MALURT SuperLive
Korsvejen
KorsvejenB-Joe
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Korsvejen

Mere om B-Joe

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af B-Joe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øm Jættestue" udgivet af Little Creek Publishing - "Korsvejen" udgivet af Turbine - "Korsvejen" udgivet af Turbine

Mere om B-Joes bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af B-Joe hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra B-Joe kommer i et udvalg af formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Øm Jættestue" af B-Joe

Det er muligt at købe B-Joes "Øm Jættestue" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Little Creek Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Korsvejen" af B-Joe

"Korsvejen" kan købes som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Korsvejen" på din enhed og begynde at læse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
B-Joe