Bog & idéBagga Bjerge

Bøger skrevet af Bagga Bjerge

Læs mere om Bagga Bjerge
5 produkter
5 produkter
Alkohol – en del af dansk kultur på godt og ondt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alkohol – en del af dansk kultur på godt og ondtKristine Rømer Thomsen
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Alkohol – en del af dansk kultur på godt og ondt
Rusmiddelbrugere
Rusmiddelbrugeren a
119,95 DKK
EBOG
(0)
Rusmiddelbrugere
Drug policy
Drug Policyn a
163,95 DKK
EBOG
(0)
Drug Policy
Det sociale arbejdes daglige praksis
Det sociale arbejdes daglige praksisn a
100,95 DKK
EBOG
(0)
Det sociale arbejdes daglige praksis
Drug policy
Drug policyn a
159,95 DKK
EBOG
(0)
Drug policy

Mere om Bagga Bjerge

Bagga Bjerge har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ph.D.-afhandling. Mellem vision og praksis - strukturreformen, rusmiddelbureaukrati og New Public Management". Den er publiceret af Sociologisk Institut, Københavns Universitet på engelsk. "Ph.D.-afhandling. Mellem vision og praksis - strukturreformen, rusmiddelbureaukrati og New Public Management" er desuden udgivet i serien "Ph.D.-række".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bagga Bjerges "Ph.D.-afhandling. Mellem vision og praksis - strukturreformen, rusmiddelbureaukrati og New Public Management"

"Ph.D.-afhandling. Mellem vision og praksis - strukturreformen, rusmiddelbureaukrati og New Public Management" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Ph.D.-række". Det er Sociologisk Institut, Københavns Universitet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Bagga Bjerge skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bagga Bjerge