Bog & idéBarbara Hunt Watters

Bøger skrevet af Barbara Hunt Watters

Læs mere om Barbara Hunt Watters
1 produkter
1 produkter
En astrolog undersøger mord
En astrolog undersøger mordBarbara Hunt Watters
159,95 DKK
Hardback
(0)
En astrolog undersøger mord

Mere om Barbara Hunt Watters

Barbara Hunt Watters har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "En astrolog undersøger mord". Den er udgivet af Akademeia Astrologica på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En astrolog undersøger mord" af Barbara Hunt Watters

Det er muligt at købe Barbara Hunt Watters' "En astrolog undersøger mord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademeia Astrologica.

Dette er en også en skøn bog fra Watters, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Hunt Watters