Bog & idéBarbara Kjær-Hansen

Bøger skrevet af Barbara Kjær-Hansen

Læs mere om Barbara Kjær-Hansen
1 produkter
1 produkter
Ind i sproget - hhx
Ind i sproget - hhxGrete Ravn Nielsen
439,95 DKK
Hæftet
(1)
Ind i sproget - hhx

Mere om Barbara Kjær-Hansen

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Barbara Kjær-Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kjær-Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i sproget - hhx" udgivet af Systime - "Ind i sproget hhx" udgivet af Systime - "Analyse af kultur og sprog" udgivet af Systime - "Litteraturhistorien" udgivet af Systime

Barbara Kjær-Hansens bøger

Du kan bestille fire bøger af Barbara Kjær-Hansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kjær-Hansen kommer blot som hæftet. Bøgerne af Kjær-Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ind i sproget - hhx" af Barbara Kjær-Hansen

Det er muligt at købe Barbara Kjær-Hansens "Ind i sproget - hhx" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"Ind i sproget hhx" af Barbara Kjær-Hansen

"Ind i sproget hhx" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Kjær-Hansen