Bog & idéBarbara Oppenhejm

Bøger skrevet af Barbara Oppenhejm

Læs mere om Barbara Oppenhejm
3 produkter
3 produkter
Søn af Zuckerberg
STREAM
Søn af ZuckerbergBarbara Oppenhejm
79,95 DKK
Lydbog
(4)
Søn af Zuckerberg
Søn af Zuckerberg
Søn af ZuckerbergBarbara Oppenhejm
99,95 DKK
Hæftet
(4)
Søn af Zuckerberg
Søn af Zuckerberg
Søn af ZuckerbergBarbara Oppenhejm
109,95 DKK
EBOG
(4)
Søn af Zuckerberg

Mere om Barbara Oppenhejm

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Barbara Oppenhejm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Oppenhejms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søn af Zuckerberg" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Søn af Zuckerberg" udgivet af Brændpunkt

Bøger skrevet af Barbara Oppenhejm

Barbara Oppenhejm har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Barbara Oppenhejm bøger i flere formater. Bøgerne af Oppenhejm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Søn af Zuckerberg" af Barbara Oppenhejm

Hos Bog & idé er "Søn af Zuckerberg" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Søn af Zuckerberg" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Barbara Oppenhejm "Søn af Zuckerberg"

Hos Bog & idé er "Søn af Zuckerberg" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Oppenhejm