Bog & idéBarbara Voltelen

Bøger skrevet af Barbara Voltelen

Læs mere om Barbara Voltelen
1 produkter
1 produkter
Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom
Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdomBarbara Voltelen og Jette Bjerre
319,95 DKK
Paperback
(0)
Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom

Mere om Barbara Voltelen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Barbara Voltelen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Voltelen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom" udgivet af Samfundslitteratur - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard

Mere om Barbara Voltelens bøger

Du kan bestille tre bøger af Barbara Voltelen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Barbara Voltelen kommer i flere formater. Bøgerne af Voltelen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Barbara Voltelens "Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom"

Det er muligt at købe Barbara Voltelens "Familiedialog og refleksion ved alvorlig sygdom" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Barbara Voltelen "Patient"

Hos Bog & idé er "Patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Voltelen