Bog & idéBarbara Wersba

Bøger skrevet af Barbara Wersba

Læs mere om Barbara Wersba
1 produkter
1 produkter
Walter – Fortællingen om en rotte
TILBUD
Walter – Fortællingen om en rotteBarbara Wersba
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(2)
Walter – Fortællingen om en rotte

Mere om Barbara Wersba

Der findes mange bøger af Barbara Wersba online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wersbas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Walter - Fortællingen om en rotte" udgivet af Skarven - "Du er bare skøn! " udgivet af Tellerup - "Walter - fortællingen om en rotte" udgivet af Skarven

Bøger af Barbara Wersba

Du kan bestille tre bøger af Barbara Wersba her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Wersbas bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Wersba er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Barbara Wersbas "Walter - Fortællingen om en rotte"

"Walter - Fortællingen om en rotte" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skarven.

"Du er bare skøn! " af Barbara Wersba

Det er muligt at købe Barbara Wersbas "Du er bare skøn! " som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Wersba