Bog & idéBarbara Wren

Bøger skrevet af Barbara Wren

Læs mere om Barbara Wren
1 produkter
1 produkter
Vågne celler
Vågne cellerBarbara Wren
49,95 DKK
e-bog
(0)
Vågne celler

Mere om Barbara Wren

Hvis du søger en bog skrevet af Barbara Wren, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Wrens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vågne celler" udgivet af Det Blå Hus - "Vågne celler" udgivet af Det blå hus

Mere om Barbara Wrens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Barbara Wren hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Barbara Wren bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Wren er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Det Blå Hus.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Barbara Wrens "Vågne celler"

Hos Bog & idé er "Vågne celler" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Vågne celler" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Blå Hus.

"Vågne celler" af Barbara Wren

Det er muligt at købe Barbara Wrens "Vågne celler" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Det blå hus, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Wren