Bog & idéBård Frydenlund

Bøger skrevet af Bård Frydenlund

Læs mere om Bård Frydenlund
1 produkter
1 produkter
Veivalg for Norden : 1809-1813
Veivalg for Norden : 1809-1813Odd Arvid Storsveen (red.)
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Veivalg for Norden : 1809-1813

Mere om Bård Frydenlund

Der er forskellige bøger fra Bård Frydenlund tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Frydenlunds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk.
- "Spillet om Norge" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag - "Veivalg for Norden : 1809-1813" udgivet af Akademika

Bøger af Bård Frydenlund

Bård Frydenlund har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Bård Frydenlund bøger i samtlige formater. Bøgerne af Frydenlund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spillet om Norge" af Bård Frydenlund

"Spillet om Norge" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Gyldendal Norsk Forlag.

"Veivalg for Norden : 1809-1813" af Bård Frydenlund

Det er muligt at købe Bård Frydenlunds "Veivalg for Norden : 1809-1813" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademika, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Bård Frydenlund