Bog & idéBård Ketil Engen

Bøger skrevet af Bård Ketil Engen

Læs mere om Bård Ketil Engen
1 produkter
1 produkter
Digitalisering, kompetanse og læring
Digitalisering, kompetanse og læringBård Ketil Engen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalisering, kompetanse og læring

Mere om Bård Ketil Engen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Bård Ketil Engen. Bogen har titlen "Digitalisering, kompetanse og læring". Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bård Ketil Engens "Digitalisering, kompetanse og læring"

Hos Bog & idé er "Digitalisering, kompetanse og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Engen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bård Ketil Engen