Bog & idéBarnes & Noble

Bøger skrevet af Barnes & Noble

Læs mere om Barnes & Noble
1 produkter
1 produkter
Holy Bible: King James Version
Holy Bible: King James VersionBarnes & Noble
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Holy Bible: King James Version

Mere om Barnes & Noble

Du kan kun finde en enkelt bog af Barnes & Noble her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Holy Bible: King James Version". Det er Sterling, der har udgivet den på engelsk. "Holy Bible: King James Version" er desuden en del af serien "Barnes & Noble Leatherbound Classic Collection".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Holy Bible: King James Version" af Barnes & Noble

Det er muligt at købe Barnes & Nobles "Holy Bible: King James Version" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Nobles serie "Barnes & Noble Leatherbound Classic Collection". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sterling.

Endnu en af Barnes & Noble skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Barnes & Noble