Bog & idéBarry M. Prizant

Bøger skrevet af Barry M. Prizant

Læs mere om Barry M. Prizant
1 produkter
1 produkter
Det unikke menneske
Det unikke menneskeBarry M. Prizant
419,95 DKK
Hæftet
(1)
Det unikke menneske

Mere om Barry M. Prizant

Der er flere forskellige bøger skrevet af Barry M. Prizant tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Prizant.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det unikke menneske" udgivet af Books on Demand - "Det unikke menneske" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Barry M. Prizant

Der er to tilgængelige bøger af Barry M. Prizant hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Prizants bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Prizant er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det unikke menneske" af Barry M. Prizant

Hos Bog & idé er "Det unikke menneske" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Det unikke menneske" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Det unikke menneske" af Barry M. Prizant

"Det unikke menneske" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Barry M. Prizant