Bog & idéBart Haley

Bøger skrevet af Bart Haley

Læs mere om Bart Haley
2 produkter
2 produkter
In the Sweet Dry and Dry
STREAM
In the Sweet Dry and DryBart Haley
69,95 DKK
Lydbog
(0)
In the Sweet Dry and Dry
In the Sweet Dry and Dry
In the Sweet Dry and DryBart Haley
39,95 DKK
EBOG
(0)
In the Sweet Dry and Dry

Mere om Bart Haley

Der er flere forskellige bøger skrevet af Bart Haley tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Haley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "In the Sweet Dry and Dry" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "In the Sweet Dry and Dry" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Bart Haley

Du kan købe to bøger af Bart Haley her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Haleys bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Haley er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bart Haleys "In the Sweet Dry and Dry"

"In the Sweet Dry and Dry" findes på den digitale boghylde som ebog. "In the Sweet Dry and Dry" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Haleys serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Bart Haley "In the Sweet Dry and Dry"

"In the Sweet Dry and Dry" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "In the Sweet Dry and Dry" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Haleys serie "World Classics". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Bart Haley