Bog & idéBárður Jákupsson

Bøger skrevet af Bárður Jákupsson

Læs mere om Bárður Jákupsson
1 produkter
1 produkter
William Heinesen, billedmageren
BOEGERTILSTAERKPRIS
William Heinesen, billedmagerenBárður Jákupsson
331,96 DKK
Indbundet
(5)
William Heinesen, billedmageren

Mere om Bárður Jákupsson

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Bárður Jákupsson. Bogen hedder "William Heinesen, billedmageren". Den er udgivet af Vild Maskine på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"William Heinesen, billedmageren" af Bárður Jákupsson

Hos Bog & idé er "William Heinesen, billedmageren" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

Endnu en af Bárður Jákupsson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bárður Jákupsson