Bog & idéBdr. Grimm

Bøger skrevet af Bdr. Grimm

Læs mere om Bdr. Grimm
2 produkter
2 produkter
Grimms Eventyr Vol.2 - med fullcast/ensembleindlæsninger.
Grimms Eventyr Vol.2 - med fullcast/ensembleindlæsninger.Bdr. Grimm
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Grimms Eventyr Vol.2 - med fullcast/ensembleindlæsninger.
Grimms eventyr Vol.3
Grimms eventyr Vol.3Bdr. Grimm
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Grimms eventyr Vol.3

Mere om Bdr. Grimm

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Bdr. Grimm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Grimm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tornerose - Lydbogsdrama" i serien "Lydbogsdrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Askepot - Lydbogsdrama" i serien "Lydbogsdrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hans og Grete - Lydbogsdrama " i serien "Lydbogsdrama" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grimms eventyr Vol.3" udgivet af Momolydbog - "Grimms Eventyr Vol.2 - med fullcast/ensembleindlæsninger." udgivet af Momolydbog

Mere om Bdr. Grimms bøger

Bdr. Grimm har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Grimm som lydbog. Grimms bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tornerose - Lydbogsdrama" af Bdr. Grimm

"Tornerose - Lydbogsdrama" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Tornerose - Lydbogsdrama" af Bdr. Grimm med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Lydbogsdrama". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Bdr. Grimm "Askepot - Lydbogsdrama"

"Askepot - Lydbogsdrama" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Askepot - Lydbogsdrama" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Grimms serie "Lydbogsdrama". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bdr. Grimm