Bog & idéBeata Worobiec

Bøger skrevet af Beata Worobiec

Læs mere om Beata Worobiec
5 produkter
5 produkter
Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia
Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczeniaBeata Worobiec
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia
Przez wielkie M
Przez wielkie MBeata Worobiec
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Przez wielkie M
Nie dla Ciebie
Nie dla CiebieBeata Worobiec
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Nie dla Ciebie
Niezapominajka
NiezapominajkaBeata Worobiec
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Niezapominajka
Nie odwracaj kota ogonem
Nie odwracaj kota ogonemBeata Worobiec
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Nie odwracaj kota ogonem

Mere om Beata Worobiec

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Beata Worobiec. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Worobiecs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia" i serien "Oko Kanaloa" udgivet af SAGA Egmont - "Niezapominajka" udgivet af SAGA Egmont - "Nie dla Ciebie" udgivet af SAGA Egmont - "Nie odwracaj kota ogonem" udgivet af SAGA Egmont - "Przez wielkie M" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Beata Worobiec

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Beata Worobiec hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Worobiecs bøger fås blot som lydbog. Bøgerne af Worobiec er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Beata Worobiecs "Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia"

Det er muligt at købe Beata Worobiecs "Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia" som lydbog. Du kan derudover altid have "Oko Kanaloa - Szyfr wtajemniczenia" af Beata Worobiec med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Worobiecs serie "Oko Kanaloa". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.

Beata Worobiec "Niezapominajka"

Hos Bog & idé er "Niezapominajka" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Niezapominajka" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Beata Worobiec