Bog & idéBeate Strandberg

Bøger skrevet af Beate Strandberg

Læs mere om Beate Strandberg
1 produkter
1 produkter
STIK, STØV OG STRIBER
STIK, STØV OG STRIBERBeate Strandberg
189,95 DKK
Indbundet
(0)
STIK, STØV OG STRIBER

Mere om Beate Strandberg

Du kan kun købe en enkelt bog af Beate Strandberg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vurdering af invasive arters forekomst og påvirkninger i Danmark". Den er udgivet af DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi på dansk. "Vurdering af invasive arters forekomst og påvirkninger i Danmark" er desuden en del af serien "Teknisk rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Beate Strandbergs "Vurdering af invasive arters forekomst og påvirkninger i Danmark"

Hos Bog & idé er "Vurdering af invasive arters forekomst og påvirkninger i Danmark" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Strandberg, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Strandbergs serie "Teknisk rapport fra DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi". Det er DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Beate Strandberg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Beate Strandberg